Thy Beer Geek Limfjordsporter 50cl

Thy Beer Geek Limfjordsporter 50cl

Beer Geek Limfjords Porter 7,7 %
Øllets Gentleman møder Mikkeller.

Thisted Bryghus lancerer nu i samarbejde med firmaet Mikkeller en øl, der i den grad kommer til at vække opsigt verden rundt.  Allerede inden den er på markedet, er den forhåndsreserveret i stort antal både herhjemme og i USA.
 
Inspirationen kommer fra Thisted Bryghus’ klassiker Limfjords Porter, som Mikkellers ejer Mikkel Borg Bjergsø har nydt gennem mange år.
Den nye øl hedder Beer Geek Limfjords Porter for at markere, at den anden del af inspirationen kommer fra en af Mikkellers mest berømte øl, Beer Geek Breakfast Stout – en gang udnævnt til verdens bedste stout.
 
Beer Geek Breakfast Stout er brygget på Thisted Bryghus efter den traditionelle dekoktions-metode, hvor den umaltede havre koges, inden den blandes sammen med den enzymholdige malt.
Det er en kraftig mørk øl, der både kan nydes til braiseret og røget kød og til chokolade desserten, eller blot som et dejligt mellemmåltid. 
 
Opskriften på den nye øl er udviklet af Mikkel Bjergsø i samarbejde Thisted Bryghus’ brygmester Antoni Aagaard Madsen. Resultatet er en næsten sort – fed og Cremet Porter/Stout, med stor komplexitet i smagen. Smagen af røg og lakrids stammer fra den gamle Porter, mens Breakfast Stouten bidrager med kaffe og amerikansk humle.
 
kr. 55,00
Produkt specifikationer
Land Danmark
Bryggeri Thisted Bryghus
Øl Type Røg
Land Danmark
Kunder der har købt denne vare købte også

Ægir IPA

Ægir IPA

kr. 29,00

Fullers London Pride dåse, 50 cl.

Fullers London Pride dåse, 50 cl.

kr. 29,00

Guinness Special Export

Guinness Special Export indhold 33cl alkohol 8%

kr. 35,00

Gærrør til gærspand

Gærrør der passer til 20-40 ltr gærtanke. En gærlås er vigtig når du skal gære dit øl, således der ikke kan komme noget retur ned i din gærspand, men overtrykket af CO2 som gæren danner når sukkerarterne omdannes til alkohol, fortsat kan komme ud af gær spanden.

kr. 9,00

Gummipakning til gærspand og gærrør

Gummipakning der passer til gærrør og gærspand for at holde gærspanden tæt, således CO2 kun kommer ud igennem gærlåsen og der intet kan komme retur ned i gærtanken.

Huldiameter er  på 15 mm og passer overens med flere andre gæringstanke.

kr. 5,00

Wychwood Black Wych

Wychwood Black Wych

kr. 39,00

St Austell Big Job

St Austell Big Job

kr. 49,00