ALKOHOL

Als gin - Sønderborg distillery

Sønderborg Distillery - ALS GIN 

Denne gin er 100% lokal og tilmed også 100% økologisk.
Lavet på enebær, som hviler før destillation, herefter tilsættes nøje udvalgte botanicals som bl.a. anis, koriander, fennikel og havtorn. 
Kvalitet betyder alt og Carsten, Mads & Morten der står bag Sønderborg Distillery, har brugt et år på at nå frem til den rette recept og smag. De går ikke på kompromis med kvaliteten og derfor er vores produkt 100% økologisk.

Sønderborg Distillery ligger i den centrale del i Sønderborg med udsigten til Als og Alssund. Carsten, Mads & Morten er alle meget passionerede omkring gin, og har derfor valgt at starte egen produktion. Fantastisk håndværk lavet lokalt i Sønderborg.
Small batch produktion med kun 40 flasker per destillation.

 

kr. 349,00

Blairmhor Scotch Whisky

Blairmhor Blended Malt Scotch Whisky 8 års 40,0 %

8 års Blended Malt Scotch Whisky fra Inver House Distillers, der ved en storslået ceremoni i London i februar 2008 blev kåret som ”International Distiller of the Year” og ”Global Icon of Whisky”.


Skotterne kan som ingen andre i verden blande brændevin. Whisky er nemlig sammensat af mange forskellige smagskarakterer, inden den tappes på flaske. Derfor står der også »blended« på etiketten. Det markerer, at der er anvendt både malt-whisky fra den traditionelle fremstillingsmetode, og whisky fra de hurtigere arbejdende destillerier.


Der er lige så mange smagsnuancer, som når man blander en champagne. Op til 50 forskellige whisky'er kan man finde i et blend - i denne Blairmhor er der ca. 20 forskellige single malt whisky’er, hvoraf de fleste er fra Highland og Speyside regionerne i Skotland. Denne 8 års Blairmhor har en flot gylden honning-gul farve, fyldig og kompleks duft, tør og let krydret smag med en moden sødme i den lange eftersmag. Det er en blød og velafbalanceret blended malt whisky med helt fantastisk karakter og et godt ry. Den er bl.a. god til drinks-blandinger, men man kan også drikke den med halv
postevand uden is - sådan som skotterne selv gør det - eller bare på is.
 

kr. 219,00

Dybbøl gin - Sønderborg distillery

DYBBØL GIN

Hvor Als Gin har et tvist af lakrids har denne Dybbøl Gin en mere frisk frugtig smag, hvilket blandt andet skyldes havtorn.
Vores gin produceres efter samme metode, dobbelt destilleres for at få en rund smag, og er håndlavet i små nummererede batches.

Sønderborg distillery er igen gået sammen med den danske tegner Georg Persson og etiketten prydes af et af Sønderborgs historiske varetegn Dybbøl Mølle, som kun ligger få hundrede meter fra destilleriet.

Sønderborg distillery anbefaler en Gin/Tonic på enten Indi & Co Botanical Tonic Water eller Fever-Tree Aromatic Tonic Water, friske havtorn og selvfølgelig masser af is.

kr. 349,00

Kalas gin - fra Destilleriet Als

Kalas gin er præget af enebær, med noter af citrusfrugt, kardemomme og det helt specielle ved denne at den indeholder mild kamille. Navnet “Kalas” er oprindeligt et gammelt dansk ord der betyder “stor og overdådig fest” eller “stor mængde af noget godt”.

Destilleriet Als har hjemme på sydals, hvor kalas gin produceres og flaskes.

 

kr. 350,00

Kimerud Distilled Gin

Kimerud Distilled Gin 47%
Kimerud er både kraftfuld og velafbalanceret, på grund af den omhyggelige blanding af 22 fine planteekstrakter. Den mest unikke af disse er Rosenrod. Denne urt vokser i naturen, og blev betragtet som en delikatesse af vikingerne. Efter 5 gange destillation af spiritussen, tilføjes kun ren bjerg vand.
Denne Gin er produceret i små partier af en destilleringsmaskine fra "Arnold Holstein". Den består af 22 urter, herunder botaniske såsom; Juniper, koriander, citronskal, Valnød, Angelica og ingefær rod, mynte, Rosenrod og appelsinskal.

 

kr. 399,00

Rogue Dark Rum 75cl

Rogue Dark Rum 40 %
Oregon mørk rom er håndlavede med 100% ren rørsukker og vand fra kysten ved Rogue Distillery i Newport, Oregon. Efter destillering, er det lageret i Rogue Whisky fade

 

kr. 499,00

Rogue Dead Guy Whiskey 75cl

Rogue Dead Guy Whiskey 40,0 %
Rogue Dead Guy Whiskey er destilleret fra de samme tre malte som Rogues medalje-vindende Dead Guy Ale. Dead Guy Whiskey er lagret i både Stillehavet og den nærliggende Yaquina Bay.
 
Dead Guy Whiskey har en frisk aroma af citrusfrugter med en delikat sød og fyldig maltsmag. Denne whisky er medium fyldig med smag af eg og honning, som afsluttes med smag af ren vanilje.
 
kr. 559,00

Rogue Hazelnut Spice Rum 75cl

Rogue Hazelnut Spice Rum 40,0 %
Rogue Hazelnut Spice Rum er håndlavet ved hjælp af 100% rørsukker og friske ristede hasselnødder. Efter destillering er den lagret i Rogue Dead Guy Whisky tønder.
 
Hazelnut Spice Rum afslører øjeblikkeligt søde aromaer af ristet hasselnød og brun sukker. Den har en medium-fyldig smag med en sød blanding af vanilje, kanel og nellike og en bourbon-lignende eftersmag med toner af eg og vanilje.
 
kr. 499,00

Rogue Oregon Single Malt Vodka 75cl

Rogue Oregon Single Malt Vodka 40,0 %
Oregon Single Malt Vodka er lavet ved hjælp af 100% Risk maltbyg dyrket på Rogue Farm i Oregon Tygh Valley Appellation og Rogues egen Pacman gær.
 
Oregon Single Malt Vodka er en helt usædvanlig blød og velafbalanceret Vodka med en unik, karakteristisk sødme fra Rogue Farms Risk Malt.
 
kr. 639,00

Rogue Oregon Single Malt Whiskey 75cl

Rogue Oregon Single Malt Whiskey 40,0 %
Oregon Single Malt Whiskey er 100% håndlavet – fra start til slut. Rogue Oregon Single Malt Whiskey åbner med en attraktiv duft af blomster, honning, fersken og mango. Smagen er medium-fyldig og aromaerne vokser langsomt til frodig moden frugt og krydderier.
 
kr. 639,00

Rogue Pink Spruce Gin 75cl

Rogue Pink Spruce Gin 45,0 %
Pink Spruce Gin er Rogues prisbelønnede Spruce Gin, som har lagret i Oregon Pinot Noir tønder i 4-6 måneder. Pink Spruce Gin er skabt ved hjælp af frisk Oregon gran, over 100 pund friske håndskrællede agurker i hvert parti og 10 andre naturlige planteprodukter og krydderier.
 
Pink Spruce Gin har en lidt mere robust krop og fylder lidt mere i munden end Spruce Gin. Pink Spruce Gin fremhæver det bedste af Spruce Gin og tilføjer en blød, men behersket smag af vanilje, eg og tanniner.
 
kr. 519,00

Rogue Spruce Gin 75cl

Rogue Spruce Gin 45,0 %
Med over 100 pund friske, hånd-skrællede agurker i hvert parti samt frisk Oregon gran er Spruce Gin skabt ved hjælp af friske og naturlige planteprodukter og krydderier. Rogue Spruce Gin har modtaget platin og er blevet udnævnt til "Verdens bedste Gin" ved World Beverage konkurrencen i Genève, Schweiz.
 
Spruce Gin åbner med en aroma af friske enebær, blomster og noter af citrus. Med en let til medium fylde, frugtagtig toner af frisk agurk, gran og mandarin forvandler denne gin sig til en helt særlig oplevelse.
kr. 519,00

Rogue Voodoo Bacon Maple Vodka 75cl

Rogue Voodoo Bacon Maple Vodka 40,0 %
Denne kollision af ”crazies” fra Rogue Ales & Spirits og VooDoo Doughnut har resulteret i en lille portion, håndlavet Vodka inspireret af VooDoos legendariske Bacon Maple Bar. Rogues prisbelønnede destilleri har produceret vodka med naturlig ahorn og toner af røget bacon, som indfanger den søde og krydrede balance i den ikoniske Bacon Maple Bar doughnut.
 

kr. 449,00

Ultrapres 35cl

Ultrapres 20,0 %
Varm øl kan umiddelbart lyde lidt forkert. Og så med flødeskum! Det er en utrolig lækker oplevelse, der året rundt fungerer som et godt alternativ til irsk kaffe. Navnet Ultrapres er en sammentrækning af Ultra og det franske après, der betyder efter. Og det er netop “efter” den bør nydes. Efter middagen, efter kaffen, efter en hård dag på arbejdet eller simpelthen bare efter. Tilbyd dine gæster en unik oplevelse, næste gang I mødes. Ultrapres er destilleret af Ultradélice, en prisvindende sød mørk belgisk øl, tilsat kaffeekstrakt. Varm op, tilsæt flødeskum og servér. Det praktiske skruelåg sikrer, at flasken kan opbevares i barskabet til næste gang I har lyst til at forkæle jer selv.
 

Varm op i mikrobølgeovn i 5-10 sek. til ca. 50 grader eller varm op i gryde til ca. 50 grader. Serveres varm i et 2-3 cl glas med flødeskum på toppen.

 

kr. 149,00

Ørbæk Økologisk Fionia Jule Snaps

Ørbæk Økologisk Fionia Julesnaps
Fionia Julesnaps er fremstillet på Ørbæks eget fynske mikrodestilleri, hvor brændevinsmesteren har leget med urter, krydderier og frugter, som gør denne Julesnaps til en pirrende smagsoplevelse. Nyd snapsen til en god julefrokost, til kaffen, til dessert eller til en anden hyggelig stund.

kr. 265,00

Ørbæk Økologisk Fionia Kommen Snaps

Ørbæk Økologisk Fionia Kommen Snaps Aquavit
Fionia kommen snaps (Aquavit) er fremstillet som en klassisk aquavit med ekstraktion fra kommen, der fremtryller en vidunderlig fin smag i samklang med den bløde og runde kornsprit. Kan anbefales til ethvert bord og specielt sammen med fisk. Fionia Aquavit er fremstillet på vores eget fynske mikro destilleri, hvor arbejdsgangen foregår med håndkraft. Vi benytter kun udvalgte økologiske råvarer i vores produktion.

 

kr. 265,00

Ørbæk Økologisk Fionia Kommen Snaps

Fionia Kommen Snaps Aquavit 
Fionia kommen snaps (Aquavit) er fremstillet som en klassisk aquavit med ekstraktion fra kommen, der fremtryller en vidunderlig fin smag i samklang med den bløde og runde kornsprit. Kan anbefales til ethvert bord og specielt sammen med fisk. Fionia Aquavit er fremstillet på vores eget fynske mikro destilleri, hvor arbejdsgangen foregår med håndkraft. Vi benytter kun udvalgte økologiske råvarer i vores produktion.

 

kr. 265,00

Ørbæk Økologisk Fionia Revlinge Bær Snap

Ørbæk Økologisk Fionia Revlingebær Snaps
Fionia Revlingebær Snaps er fremstillet som en klassisk brændevin med ekstraktion fra vildt voksende revlingebær (sortebær), som er indsamlet i klitlandskabet mellem lyng på den jyske vestkyst. Fionia Revlingebær Snaps er fremstillet på Ørbæks eget fynske mikrodestilleri, hvor arbejdsgangen foregår med håndkraft. Der benyttes kun udvalgte naturlige eller økologiske råvarer i produktionen. Revlingebær fremtryller en vidunderlig fin smag og samklang med den bløde runde økologiske kornsprit. Kan nydes for sig selv eller til ethvert frokostbord.

kr. 265,00

Ørbæk Økologisk Fionia Revlingebær Snaps

Fionia Revlingebær snaps 
Fionia Revlingbær snaps er fremstillet som en klassisk brændevin med ekstraktion fra vildt voksende revling bær (sortebær), som indsamles i klitlandskabet mellem lyng på den jyske vestkyst. Revling bær fremtryller en vidunderlig fin smag og samklang med den bløde runde økologiske kornsprit. Den kan anbefales for sig selv eller til ethvert frokostbord. 

 

kr. 265,00

Ørbæk Økologisk Fionia Rom Anis Snaps

Ørbæk Økologisk Fionia Rom Anis Snaps 12,0 %
Denne anis snaps er fremstillet på Ørbæks fynske mikrodestilleri, hvor de har lavet ekstraktion med anis i noget så specielt som hvid rom. Fionia Anis Snaps har en udpræget smag af anis/lakrids, som bør nydes i et glas med isterninger. Produktet er uden tilsat sukker og den fine sødme stammer udelukkende fra anisfrøet.

 

kr. 265,00

Ørbæk Økologisk Fionia Rom Anis Snaps

Fionia Anis Rom snaps
Denne anis snaps er fremstillet på Ørbæks fynske mikro destilleri, hvor de har lavet ekstraktion med anis, i noget så specielt som hvid rom. Fionia anis snaps har en udpræget smag af anis/ lakrids, som bør nydes i et glas med isterninger. Produktet er uden tilsat sukker og den fine sødme stammer udelukkende fra anisfrøet.

 

kr. 265,00

Ørbæk Økologisk Fionia Singlemalt Ølsnap

Ørbæk Økologisk Fionia Single Malt Ølsnaps
Fionia Single Malt Ølsnaps er fremstillet af den fineste økologiske bygmalt og intet andet. I whisky sproget ville man kalde denne snaps for new spirit, da det er en kommende whisky, der er taget fra et fad, før den har lagret i 3 år. Fionia Single Malt Ølsnaps har stor frugtkarakter og sødme, som stammer fra malt og de egetræsfade, den har lagret på. Nyd den til frokostbordet, alene eller i gode venners selskab.

kr. 265,00

Ørbæk Økologisk Fionia Singlemalt Ølsnap

Fionia Single Malt Øl snaps
Fionia Single malt øl snaps er fremstillet af den fineste økologiske bygmalt og intet andet. I whisky sproget ville man kalde denne snaps for new spirit, da det er en kommende whisky, der er taget fra et fad, før den har lagret i 3 år. Fionia Single malt øl snaps har stor frugtkarakter og sødme, som stammer fra malt og egetræsfade, den har lagret på. Nyd den til frokostbordet, alene eller i gode venners selskab.

 

kr. 265,00

Ørbæk Økologisk Fionia Valnød Snaps

Ørbæk Økologisk Fionia Valnød Snaps
Fionia Valnød Snaps er fremstillet som en klassisk brændevin med ekstraktion fra grønne friske valnødder, som er indsamlet på Fyn. Valnødderne fremtryller en vidunderlig fin smag i samklang med den bløde og runde økologiske kornsprit. Den kan nydes for sig selv, til ethvert frokostbord eller sammen med kaffe og dessert.

kr. 265,00

Ørbæk Økologisk Fionia Valnød Snaps

Fionia Valnød snaps 
Fionia Valnød snaps er fremstillet som en klassisk brændevin med ekstraktion fra grønne friske valnødder, som er indsamlet på Fyn. Valnødderne fremtryller en vidunderlig fin smag i samklang med den bløde og runde økologiske kornsprit. Den kan anbefales for sig selv, til ethvert frokostbord eller sammen med kaffe og dessert…

 

kr. 265,00

Ørbæk Økologisk Gin Fionia

Fionia - Ørbæk destilleri er et mikrodestilleri beliggende på Østfyn. På destilleriet brygges øllet, der bliver destilleret til den finest økologiske spiritus.
På Fionia - Ørbæk Destilleri har brændevinsmesteren leget med urter, krydderier og frugter, Gin, Snaps og produkter som Vodka, Rom og Whisky, som gør destilaterne til en pirrende smagsoplevelse.
kr. 359,00

Ørbæk Økologisk Rom Fionia Hvid

Fionia - Ørbæk destilleri er et mikrodestilleri beliggende på Østfyn. På destilleriet brygges øllet, der bliver destilleret til den finest økologiske spiritus.
På Fionia - Ørbæk Destilleri har brændevinsmesteren leget med urter, krydderier og frugter, Gin, Snaps og produkter som Vodka, Rom og Whisky, som gør destilaterne til en pirrende smagsoplevelse.
kr. 329,00

Ørbæk Økologisk Vodka Fionia

Fionia - Ørbæk destilleri er et mikrodestilleri beliggende på Østfyn. På destilleriet brygges øllet, der bliver destilleret til den finest økologiske spiritus.
På Fionia - Ørbæk Destilleri har brændevinsmesteren leget med urter, krydderier og frugter, Gin, Snaps og produkter som Vodka, Rom og Whisky, som gør destilaterne til en pirrende smagsoplevelse.
kr. 305,00