ALKOHOL

Als gin - Sønderborg distillery

Sønderborg Distillery - ALS GIN 

Denne gin er 100% lokal og tilmed også 100% økologisk.
Lavet på enebær, som hviler før destillation, herefter tilsættes nøje udvalgte botanicals som bl.a. anis, koriander, fennikel og havtorn. 
Kvalitet betyder alt og Carsten, Mads & Morten der står bag Sønderborg Distillery, har brugt et år på at nå frem til den rette recept og smag. De går ikke på kompromis med kvaliteten og derfor er vores produkt 100% økologisk.

Sønderborg Distillery ligger i den centrale del i Sønderborg med udsigten til Als og Alssund. Carsten, Mads & Morten er alle meget passionerede omkring gin, og har derfor valgt at starte egen produktion. Fantastisk håndværk lavet lokalt i Sønderborg.
Small batch produktion med kun 40 flasker per destillation.

 

kr. 349,00

Dybbøl gin - Sønderborg distillery

DYBBØL GIN

Hvor Als Gin har et tvist af lakrids har denne Dybbøl Gin en mere frisk frugtig smag, hvilket blandt andet skyldes havtorn.
Vores gin produceres efter samme metode, dobbelt destilleres for at få en rund smag, og er håndlavet i små nummererede batches.

Sønderborg distillery er igen gået sammen med den danske tegner Georg Persson og etiketten prydes af et af Sønderborgs historiske varetegn Dybbøl Mølle, som kun ligger få hundrede meter fra destilleriet.

Sønderborg distillery anbefaler en Gin/Tonic på enten Indi & Co Botanical Tonic Water eller Fever-Tree Aromatic Tonic Water, friske havtorn og selvfølgelig masser af is.

kr. 349,00

Kalas gin - fra Destilleriet Als

Kalas gin er præget af enebær, med noter af citrusfrugt, kardemomme og det helt specielle ved denne at den indeholder mild kamille. Navnet “Kalas” er oprindeligt et gammelt dansk ord der betyder “stor og overdådig fest” eller “stor mængde af noget godt”.

Destilleriet Als har hjemme på sydals, hvor kalas gin produceres og flaskes.

 

kr. 350,00

Rogue Dark Rum 75cl

Rogue Dark Rum 40 %
Oregon mørk rom er håndlavede med 100% ren rørsukker og vand fra kysten ved Rogue Distillery i Newport, Oregon. Efter destillering, er det lageret i Rogue Whisky fade

 

kr. 499,00

Rogue Dead Guy Whiskey 75cl

Rogue Dead Guy Whiskey 40,0 %
Rogue Dead Guy Whiskey er destilleret fra de samme tre malte som Rogues medalje-vindende Dead Guy Ale. Dead Guy Whiskey er lagret i både Stillehavet og den nærliggende Yaquina Bay.
 
Dead Guy Whiskey har en frisk aroma af citrusfrugter med en delikat sød og fyldig maltsmag. Denne whisky er medium fyldig med smag af eg og honning, som afsluttes med smag af ren vanilje.
 
kr. 559,00

Rogue Hazelnut Spice Rum 75cl

Rogue Hazelnut Spice Rum 40,0 %
Rogue Hazelnut Spice Rum er håndlavet ved hjælp af 100% rørsukker og friske ristede hasselnødder. Efter destillering er den lagret i Rogue Dead Guy Whisky tønder.
 
Hazelnut Spice Rum afslører øjeblikkeligt søde aromaer af ristet hasselnød og brun sukker. Den har en medium-fyldig smag med en sød blanding af vanilje, kanel og nellike og en bourbon-lignende eftersmag med toner af eg og vanilje.
 
kr. 499,00

Rogue Voodoo Bacon Maple Vodka 75cl

Rogue Voodoo Bacon Maple Vodka 40,0 %
Denne kollision af ”crazies” fra Rogue Ales & Spirits og VooDoo Doughnut har resulteret i en lille portion, håndlavet Vodka inspireret af VooDoos legendariske Bacon Maple Bar. Rogues prisbelønnede destilleri har produceret vodka med naturlig ahorn og toner af røget bacon, som indfanger den søde og krydrede balance i den ikoniske Bacon Maple Bar doughnut.
 

kr. 449,00