Smagskasse med 4 spændende øl og 2 Teku taster glas

Her har vi prøvet at sammensætte en lækker smagskasse til en super skarp pris, hvor man kommer igennem nogle forskellige smagsindtryk med 4 lækre øl og 2 fantastiske øl glas perfekt til en øl smagning derhjemme.

 

Kassen indeholder:

 

1x Mort Subite Gueuze Lambic fra Belgien en øl som er lavet ved at blande ung og lagret spontant gæret øl. det giver en lys og syrlig lækker forfriskende smagsoplevelse.

 

1x Land of clouds er en lækker og fyldig IPA fra Burnt mill hvor der er brugt El dorado, Nelson sauvin og Moutere humle.
Giver en dejlig IPA med masser af lækre citrus noter samt noter af hvide druer, stikkelsbær og fersken.

 

1x Rogue Chocolate Stout er en øl hvor der i stedet for CO2 er brugt nitrogen, det giver en ekstremt cremet og lækker fornemmelse når man drikker den. Der er noter af bitter chokolade og lette brændte noter. 

 

1x Gendarmen er Brewparts egen take på en klassisk IPA ravfarvet u filtreret og brygget med Magnum, Amarillo, Citra og Mosaic.

 

Dertil kommer der også 2 super lækre teku taster glas så man kan sidde og nyde øllene sammen med en og få den komplette smagsoplevelse ved at drikke det af et af de bedste ølglas i verdenen.

Tilgængelighed: 9 på lager    
kr. 305,00
kr. 255,00
Produkt specifikationer
Øl Type IPA
Øl Type Stout og porter
Øl Type Sour
Kunder der har købt denne vare købte også

Teku på stilk 42 cl Uden logo

Rastal Teku 3.0 Stemmed Craft Beer Glass.

Teku glasset er det mest populære craftbeer glas på markedet og over tid har der været flere revisioner af det oprindelilge Teku glas som blev udviklet af Te = Teo (brygger fra Baladin) Ku = Kuaska som er en af de øverste øleksperter i Italien, har sammen udviklet TeKu glasset.

Glasset er et "universalt" glas og passer derfor godt med mange typer øl og specielt craftbeer.

Det originale Teku glas, i tredje udgave, hvor vippet i toppen er blevet skarpere, så glasset læner sig bedre på læben.

I begyndelsen af ​​2006 blev "TeKu" oprettet. Dets navn er som nævnt ovenfor et akronym af Teo og Kuaska. Glasset er fremstillet på "Rastal".

De første to versioner af glasset, var med en blødere udmunding i toppen, men er med stor success blevet skarperes her i 3 version.

Både ToØl, Del Borgo, Brewdog, Ugly Duck med flere bruger TeKu glasset i en af de 3 versioner, med deres eget logo på. Her ved BrewParts kan du nu få glasset helt uden logo på.

 

kr. 49,00

Honey Kolsch - Rogue

Honey Kolsch fra Rogue 355ml 5,2% alkohol

kr. 35,00 kr. 20,00

Run for the hills - Dry-hopped lager - Alefarm Brewing

Run for the hills - Dry-hopped lager - Alefarm Brewing

Indhold 44 cl.

Alkohol 5,5 %

 

 

kr. 35,00

Rye wine 2020 - Herslev Bryghus

Herslev Bryghus har en stolt tradition for at brygge barley wine, og i 2020 har vi udvidet traditionen til rug. Rye Wine er en stærk ale, lagret på whisky tønder og med den rige mundfølelse der karakteriserer disse typer bryg. Rugens karakteristiske krydrede nuancer udvider oplevelsen, og Rye Wine kan med fordel få lov at udvikle sig i flasken nogle år. Smagen vil kun blive rigere og rundere over tid. Det er en fantastisk makker til dessert, både i den søde kaliber, eller til god ost.

kr. 79,00

War Veterans - Veteran Ale

War Veterans - Veteran Ale
Alk: 6 %
Type: Ale

kr. 47,00 kr. 30,00

The ceremonial Grain-out 33 cl - amager bryghus

The ceremonial Grain-out - Amager bryghus

Quinced Farmhouse Ale 

6 % alc.

 

kr. 35,00