Mmm Peached - fra Fanø bryghus

Øllen "Beauty School Dropout" er en french saison brygget med hibiscus og ingefær. 

 

Alk: 5,1 %

Indhold 50cl

IBU: 27

Frenchy var en karakter spillet af Didi Conn i den amerikanske musikalske romantiske komediefilm Grease fra 1978, som var baseret på musicalen fra 1971 med samme navn. Hun var medlem af "Pink Ladies" Rydell High School's sejeste pigerhold.

Frenchy var kendt for sit rubinrøde hår og sprudlende personlighed og viste altid nye studerende rundt i skolen eller var vært for en pyjamafest for de andre "Ladies". En tidlig fortaler for erhvervsuddannelse, Frenchy ville forlade Rydell High inden hun modtog sit eksamensbevis og tilmeldte skønhedsskole. Desværre, efter en mindre ulykke i farvetone, blev Frenchys tidligere røde hår lyst, lyserødt lyserødt, ville hun fravige, frustreret og næsten give op på sine drømme om at arbejde i skønhedsindustrien.

Fast i sin tro på, at uddannelse er nøglen til en lysere fremtid, ville Frenchy til sidst vende tilbage til Rydell High i Fedt 2 for at forfølge sit eksamensbevis med det mål at starte sin egen kosmetikvirksomhed.

Beauty School Dropout brygges til ære for Frenchy og alle de andre "franskmænd" derude, der ikke kan generes for at blive bremset op, holdes nede eller holdes tilbage fra at nå deres mål. Det er en fransk Saison brygget med hibiscus og ingefær.

kr. 105,00
Produkt specifikationer
Land Danmark
Indhold 50 cl
Bryggeri Fanø Bryghus
Øl Type Saison
Kunder der har købt denne vare købte også

Hancock Sportcola

Hancock Sportscola
En ekstremt læskende sportssodavand, som er kombinationen mellem sportsvand og cola tilsat en hemmelig ingrediens fra Hancock bryggeriet. Har du ikke smagt denne kult-drik, så er du gået glip af en frisk oplevelse. Bør nydes til grillmad, før, under og efter sport, samt til børnefødselsdagen.

 

kr. 10,00

Thy Limfjords Porter

Thy Limfjords Porter

33 cl indhold

7,9 %alk.

kr. 19,00

Triple Extra - Rochefort

Triple Extra - Rochefort

Indhold: 33cl

Alkohol: 8,1%

kr. 35,00

Rochefort 10

Rochefort 10

kr. 49,00

Hancock Gambrinus Mørk

Hancock Gambrinus Mørk

kr. 19,00

Gendarmen fra Brewparts

Indhold: 50cl

alkohol 6,3%

Smag vores forfriskende øl Gendarmen.

kr. 49,00

Hertog Jan Tripel 50 cl

Hertog Jan Tripel 50 cl, 

Alkohol: 8,5 %
Indehold: 50 cl
 

kr. 59,00