Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Beklager - dette produkt er udgået

Mama Kriek - Birra Baladin

Baladin Mama Kriek -  Belgisk frugtbaseret øl.

Baladin Mama Kriek er inspireret af den klassiske Kriek, som er en belgisk frugtbaseret øl. Øllen er perfekt som aperitif.

Teos mor er på labellen. ”Mamma Maria” har været en stor del af udviklingen af denne øl, da det var hende, der rensede griotta kirsebærrene til de allerførste produktioner. Øllen bør serveres ved 10-12 grader.

75 cl. - 5,8% alkohol.

kr. 89,00
Produkt specifikationer
Land Italien
Bryggeri Baladin
Indhold 75 cl
Øl Type Kriek
Kunder der har købt denne vare købte også

Teku på stilk 42 cl Uden logo

Rastal Teku 3.0 Stemmed Craft Beer Glass.

Teku glasset er det mest populære craftbeer glas på markedet og over tid har der været flere revisioner af det oprindelilge Teku glas, som blev udviklet af Te = Teo (grundlægger og brygger fra Baladin) Ku = Kuaska (Lorenzo Dabove, men arbejder under navner Kuaska) som er en af de øverste øleksperter i Italien, har sammen udviklet TeKu glasset.

Glasset er et "universalt" glas og passer derfor godt med mange typer øl og specielt craftbeer.

Det originale Teku glas, i tredje udgave, hvor vippet i toppen er blevet skarpere, så glasset læner sig bedre på læben.

I begyndelsen af ​​2006 blev "TeKu" oprettet. Dets navn er som nævnt ovenfor et akronym af Teo og Kuaska. Glasset er fremstillet på "Rastal".

De første to versioner af glasset, var med en blødere udmunding i toppen, men er med stor success blevet skarpere her i 3 version.

Både ToØl, Del Borgo, Brewdog, Ugly Duck med flere bruger TeKu glasset, i en af de 3 versioner, med deres eget logo på. Her ved BrewParts kan du nu få glasset helt uden logo på, så øllet kommer til sin ret i TeKu ølglasset.

 

kr. 59,00

Picnic Hane

Picnic Hane, passer til 5mm slange.

kr. 29,00