MALT

En af basis tingene ved øl er naturligvis malt. For at vi kan lave øl skal kornet have lov til at spire, da der ved spiringen dannes enzymer som vi kan bruge til at få sukkeret frem i kornet. Herefter tørres malten og kan derfor gemmes i længere tid, indtil vi skal igang med at brygge.

Som man blandt andet kan se nedenfor finder der rigtigt mange typer malt, som kan bruges til at brygge alt fra de lyseste pilsner, til de mørkeste stout øl.

Malt ved BrewParts

Tast et navn på din maltopskrift







Total vægt: 0 g
Samlet pris: kr.




Abbey Malt - EBC 45

Belgisk "brown" malt efter special spiring og ovntørret op til 110 °C. EBC 45

kr. 0,02

Abbey Malt, ØKO - EBC 45

Belgisk "brown" malt efter special spiring og ovntørret op til 110 °C. EBC 45

kr. 0,04

Acid Malt - EBC 6-12

Acid (sur) malt sænker Ph-værdien, giver øllet en mere rund smag samt giver skummet stabilitet. EBC 6-12

kr. 0,03

Acid Malt, ØKO - EBC 6-12

Acid (sur) malt sænker Ph-værdien, giver øllet en mere rund smag samt giver skummet stabilitet. EBC 6-12

kr. 0,05

Amber Malt - EBC 65

Tilfører øllet noter af ristet malt og er med til at give farvedybde i øllet. EBC 65

kr. 0,03

AromeMalt - EBC 100

En meget aromatisk malt. Høj spiringstemperatur og ovn- tørret ved 115 °C. EBC 100

kr. 0,02

Biscuit Malt - EBC 50

Helt unique belgisk malt. Let ovntørret og let ristet ved 160 °C. EBC 50

kr. 0,02

Biscuit Malt, ØKO - EBC 50

Helt unique belgisk malt. Let ovntørret og let ristet ved 160 °C. EBC 50

kr. 0,04

Black Malt - EBC 1300-1500

Den mørkest byg malt. Ristet ved 220 ° C. EBC 1300-1500

kr. 0,02

Black Malt, ØKO - EBC 1500

Den mørkest byg malt. Ristet ved 220 ° C. EBC 1500

kr. 0,04

Boghvede Malt - EBC 6-15

Boghvede malt er glutenfri. Giver en nødde- og maltsagtig smag til øllet. EBC 6-15

kr. 0,04

Brown Malt - EBC 125

Giver krop og blødhed til øllet. Især egnet til porters og mørke øl. ECB 125

kr. 0,03

Cafe Light Malt - EBC 250

Belgisk kaffe malt. Behandlet med op til 200 °C. EBC 250

kr. 0,02

Cafe Malt - EBC 500

Belgisk kaffe malt. Behandlet med op til 200 °C. EBC 500

kr. 0,02

Cara Blond Malt - EBC 20

En lys karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 20

kr. 0,02

Cara Blond Malt, ØKO - EBC 20

En lys karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 20

kr. 0,04

Cara ClairMalt - EBC 3-7

En helt lys karamelmalt med en let aroma af kiks og brød. Tørret ved 105 °C. EBC 3-7

kr. 0,02

Cara Gold Malt - EBC 120

En mørk karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 120

kr. 0,02

Cara Gold Malt. ØKO - EBC 120

En mørk karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 120

kr. 0,04

Cara Ruby Malt - EBC 50

En medium karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret ved 220 °C. EBC 50

kr. 0,02

Cara Ruby Malt, ØKO - EBC 50

En medium karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret ved 220 °C. EBC 50

kr. 0,04

Chit BarleyFlakes - EBC 3-7

Giver en tør kornagtig smagt til øllet, samt øger volumen og stabiliteten af skummet. EBC 3-7

kr. 0,02

Chit Wheat Flakes - EBC 3-7

Øger mængden og styrken af øllets skumkrone. EBC 3-7

kr. 0,02

Chocolat Malt - EBC 900

Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900

kr. 0,02

Chocolat Malt, ØKO - EBC 900

Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900

kr. 0,04

Crystal Malt - EBC 150

Karakteristisk belgisk aromatisk malt. Karmeliseret ad flere om- gange. For at give aroma og smag. EBC 150

kr. 0,02

Crystal Malt, ØKO - EBC 150

Karakteristisk belgisk aromatisk malt. Karmeliseret ad flere om- gange. For at give aroma og smag. EBC 150

kr. 0,04

Dark Crystal Malt - EBC 450

Engelsk mørk Crystal malt, men mere intense noter af brændt karamel og letristet kaffe EBC 450

kr. 0,03

Distilling Malt - EBC 2,5-4

Premium malt, specielt fremstillet til distillering. EBC 2,5 - 4,0

kr. 0,02

Flaked Maize - EBC 1,5

Kan hjælpe med at øge indholdet af alkohol uden at give yderligere fylde til øllet. EBC 1,5

kr. 0,02

Flaked Oats - EBC 2,5-5

Giver en cremet fylde og krop til øllet. EBC 2,5-5

kr. 0,02

Flaked Rice

Mindsker krop og fylde i øllet.
kr. 0,02

Havre Malt - EBC 2-3

Giver øllet en markant blødhed og cremethed. Giver krop og textur, samt stabiliserer skummet EBC 2-3

kr. 0,03

Light Crystal Malt - EBC 150

Engelsk Crystal malt. Giver en let sødme og karamelsmag til øllet, uden at blive intens. EBC 150

kr. 0,03

Maris Otter AleMalt - EBC 5,5-8

Første klasses traditionel engelsk Maris Otter Ale malt EBC 5,5-8

kr. 0,03

Melano Light Malt - EBC 40

Melanoidin malt efter special spirings- og langsom ovntørrings- process, som danner melanoidin. EBC 40

kr. 0,02

Melano Malt - EBC 80

Melanoidin malt efter special spirings- og langsom ovntørrings- process, som danner melanoidin. EBC 80

kr. 0,02

Munich Light Malt - EBC 15

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 15

kr. 0,02

Munich Light Malt, ØKO - EBC 15

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 15

kr. 0,03

Munich Malt - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,02

Munich Malt, ØKO - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,03

Pale Ale Malt - EBC 7-9

Belgisk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,01

Pale Ale Malt, ØKO - EBC 7-9

Belgisk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,03

Peated Malt 2,5-3,7

Er under ovntørringen samtidigt blevet røget over skotsk tørvemos. EBC 2,5-3,7

kr. 0,02

Peated Malt, ØKO - EBC 2,5-3,7

Er under ovntørringen samtidigt blevet røget over skotsk tørvemos. EBC 2,5-3,7

kr. 0,03

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5

Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Pilsner Malt, ØKO - EBC 2,5-3,5

Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,03

Red X Malt - EBC 30

Basis malt fra Best Malz, der giver en unik rød farve til øllet. EBC 30

kr. 0,02

Roasted Barley Malt - EBC 1200-1400

Rå ristet byg. Ristet ved 230 ° C. EBC 1200-1400

kr. 0,02

Roasted Barley Malt, ØKO - EBC 1200-1400

Rå ristet byg. Ristet ved 230 ° C. EBC 1200-1400

kr. 0,04

Rug Malt - EBC 19

Giver en svag rød farve og længerevarende skumkrone EBC 19

kr. 0,02

Rug Malt, ØKO - EBC 19

Giver en svag rød farve og længerevarende skumkrone EBC 19

kr. 0,04

Smoked Malt - EBC 4-12

Malt der er røget over bøgetræ med en ppm på 1,6-4,0 EBC 4-12

kr. 0,03

Special B Malt - EBC 300

Meget special belgisk mørk malt. Opnået ved dobbelt tørreprocess. EBC 300

kr. 0,02

Special B Malt, ØKO - EBC 300

Meget special belgisk mørk malt. Opnået ved dobbelt tørreprocess. EBC 300

kr. 0,04

Spelt Malt - EBC 3-7

Hvedemalt med et højt protein-indhold. Giver en sød nøddeagtig smag og en krydret aroma. EBC 3-7

kr. 0,03

Spray Malt Lys

Pulver maltekstrakt Barlex 7215

kr. 0,09

Vienna Malt - EBC 5-7

Belgisk Vienna basis malt. Let ovntørret ved 85-90 °C. EBC 5-7

kr. 0,01

Vienna Malt, ØKOEBC 5-7

Belgisk Vienna basis malt. Let ovntørret ved 85-90 °C. EBC 5-7

kr. 0,03

Wheat BlackMalt - EBC 100-1400

Den mørkest hvede malt. Ristet ved 220 ° C. EBC 1100-1400

kr. 0,02

Wheat Blanc Malt - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,02

Wheat Blanc Malt, ØKO - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,03

Wheat Chocolat Malt - EBC 800-1100

Giver kraftige noter af mørk ristet kaffe og bittersød chocolade. Mere karakteristisk end bygmalt. EBC 800-1100

kr. 0,02

Wheat Crystal Malt - EBC 150

Giver øllet en rig karakter af kogt hvede, kiks og corn flakes og en let kaffearoma. EBC 150

kr. 0,02

Whisky Light Malt - EBC 2,5

En malt med whisky noter, røget over skotsk tørvemos. EBC 2,5

kr. 0,02

Whisky Malt - EBC 4

En malt med whisky noter, røget over skotsk tørvemos. EBC 4

kr. 0,02

Whisky Malt, ØKO - EBC 4

En malt med whisky noter, røget over skotsk tørvemos. EBC 4

kr. 0,04