Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

LOKALT ØL

Lokalt øl fra Sønderborg og fra det sønderjyske. Blandt andet øl brygget ved BrewParts, Hops and Haze Brewing og Harbour Mountain.

 

Brewparts brygger øl som fortæller en historie om lokalområdet, eksempelvis øllen Gendarmen, som fortæller om Gendarmerne som patrolierede kyststrækningen på den 70 km lange gendarmsti.

 

Hops & Haze Brewery brygger øltyper som rør på sig lige nu, det er det hotte trendy, både humlet, surt og sødt. Hops & Haze Brewery har også lavet colab med Alefarm, med øllen Norse Trails (Kveik DIPA). Det var første gang alefarm bryggede med kveik gær.

 

Harbour Mountain har sit primære fokus på at brygge old school Amerikanske så som pale ales, stouts og ipa. Filosofien er, at skabe øl hvor alle smagsnuancer spiller i harmoni med hinanden. At skabe skønhed i flydende form. Bag ved virksomheden står den islandske Kristján Sigurleifsson som til dagligt er kontrabassist i Sønderjyllands Symfoniorkester. Med sin baggrund i klassisk musik er det ikke en overraskelse at øllene bærer navne fra musikkens verden, f.x. Overture eller Rhapsody.

Gendarmen fra Brewparts

Indhold: 50cl

alkohol 6,3%

Smag vores forfriskende øl Gendarmen brygget efter Brewparts egen opskrift med 4 forskellige lækre humler.

kr. 59,00 kr. 39,00

Loading...