Klosterbryggeriet har udviklet en øl likør på 18%, hvor Likøren er brygget på god mørk øl, kaffe- og karamelsirup. En smagfuld øl likør hvor kaffen dominerer med sine bitre noter, men afrundes fint af sødmen fra det gode øl.
Derudover kan likøren med fordel nydes som marinade til friske bær i 8-12 timers lage.
Klosterbryggeriets serveringsforslag
Varm øl:
Varm klosterøl likør op til ca 60 grader. Serveres i shotsglas med flødeskum og et lille drys kakao eller kaffe på toppen.
"Kold øl // Kold Eskimo"
1 del kloster likør
4 dele cocio
Hældes over nogle isterninger i et drink glas
"Øl // Cocio"
½ Kloster øl likør
½ Cocio Cacaomælk
"Øl Mokka"
Hæld to dele kaffe i et glas der tåler varme, der efter en del Kloster øl likør og en del rom.
Serveres med flødeskum, og drys kakao hen over.
"Grønlænder mokka"
Brug hotdrink glas, fyld en tredjedel op med kaffe.
Derefter hældes følgende i:
2 cl Kloster øl likør
2 cl Whiskey
Derefter lægges et lag flødeskum hen over. Tak en ske med Grand Manier, sæt ild til, tip en skeen et stykke over glasset og den brændende Grand Manier vil løbe ned over flødeskummen.
Hvis der ikke er for meget lys, vil man se "Nordlyset" hen over den mørke kaffe, som symboliserer mørket.
Groom Special // Black Russian
3 cl Kloster øl likør
4 cl vodka
Hældes over knust is i et drinkglas. Serveres med sugerør.
Bride Special // White Russian
2 cl Kloster øl likør
2 cl Vodka
4 cl vodka
Knust is
Det hele shakes inden servering i et et drink glas.