Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Julebryg 2021 - Amager Bryghus

Ny type hvert år 6,5 % Som regel mørk og fyldig

Men opskriften ændrer sig fra år til år Tilgængelig: jul/vinter

Indhold: 33cl

Her er Amagers take på en traditionel amerikansk red ale i 2021 udgaven af deres julebryg. Der høre altid en fantastisk lille historie med til øllen så den får i lige:

"Lad os starte med det vigtigste først: Kurt Julemand har det godt, og det samme har hele hans spand af seksbenede muterede rensdyr. Sidste år fik hele flokken godt nok Covid oppe i Skotland, og en lokal dyrlæge ville slå dem alle ned. Men Kurt fik dem løftet til et rensdyrhospital i Gesundenpflingen i Sydtyskland, hvor de kører en såkaldt eksperimentel Bock-kur, og nu har de det fantastisk. Bock-kuren er lisså effektiv, som den er simpel: indtag en liter Doppelbock dagligt per kilo kropsvægt i 14 dage, og BUM - goodbye til Corona.
Nu er Kurt tilbage på Kirstinehøj, med rensdyrene på græs i det grønne brandbælte lige rundt om hjørnet. De spiser sig alle sammen fede og lader op til strabadserne i December. Kurt går lidt til hånde ude på vores lager her på bryggeriet - mest går han dog bare i vejen. Han er begyndt at dyrke slægtsforskning, fordi han synes det er mega-spændende, at han er af hollandsk afstamning. Og i samme ombæring har han hørt om en appelsinplantageejer i Californien, som også hævder at være julemanden. Sådan en amerikansk smart-ass, vrænger Kurt adskillige gange dagligt, mens han lægger planer for en kanetur til Californien og et showdown, når gaveræset er ovre. "En julemand i bar overkrop og røde Speedos", Kurt ryster på hovedet."

kr. 35,00
Produkt specifikationer
Land Danmark
Bryggeri Amager Bryghus
Øl Type Ale
Land Danmark
Øl Type Juleøl
Indhold 33 cl
Kunder der har købt denne vare købte også

Teku på stilk 42 cl Uden logo

Rastal Teku 3.0 Stemmed Craft Beer Glass.

Teku glasset er det mest populære craftbeer glas på markedet og over tid har der været flere revisioner af det oprindelilge Teku glas, som blev udviklet af Te = Teo (grundlægger og brygger fra Baladin) Ku = Kuaska (Lorenzo Dabove, men arbejder under navner Kuaska) som er en af de øverste øleksperter i Italien, har sammen udviklet TeKu glasset.

Glasset er et "universalt" glas og passer derfor godt med mange typer øl og specielt craftbeer.

Det originale Teku glas, i tredje udgave, hvor vippet i toppen er blevet skarpere, så glasset læner sig bedre på læben.

I begyndelsen af ​​2006 blev "TeKu" oprettet. Dets navn er som nævnt ovenfor et akronym af Teo og Kuaska. Glasset er fremstillet på "Rastal".

De første to versioner af glasset, var med en blødere udmunding i toppen, men er med stor success blevet skarpere her i 3 version.

Både ToØl, Del Borgo, Brewdog, Ugly Duck med flere bruger TeKu glasset, i en af de 3 versioner, med deres eget logo på. Her ved BrewParts kan du nu få glasset helt uden logo på, så øllet kommer til sin ret i TeKu ølglasset.

 

kr. 59,00

Gendarmen fra Brewparts

Indhold: 50cl

alkohol 6,3%

Smag vores forfriskende øl Gendarmen brygget efter Brewparts egen opskrift med 4 forskellige lækre humler.

kr. 59,00 kr. 45,00

Reindeer Fuel Vintage 2020- Barleywine - Amager Bryghus

Reindeer Fuel Vintage 2020- Barleywine - Amager Bryghus

10% alc

33 cl

kr. 45,00

Jule Malt (Mælk) 2021 - To Øl

Indhold 33 cl.

Type: Milk Stout

Alkohol 13%

 

kr. 43,00

Rochefort 10

Rochefort 10

kr. 49,00

Thomas Hardy's Ale

Thomas Hardy’s Ale Vintage 2016 11,7%

330 ml nummererede flasker med årgangsdateret etiket.

 

kr. 79,00

Thomas Hardy The Historical Ale

Thomas Hardy The Historical Ale 12,7%

Vintage 2017 - Barley Wine - som er lagret i seks måneder i Tennessee Whisky fade. Flaskerne er nummererede og med årgangsdateret etiket. 

 

 

kr. 99,00