Øl fra Italien

Italien

Del Borgo Cortigiana

Birra Del Borgo Cortigiana 5,0 %
Denne gyldne ale er nok den mest letdrikkelige øl fra Del Borgo. Cortigiana har sin helt egen karakter med blomster- og citrusaroma og er meget frisk og yndefuld. Den første tår afslører honningagtige noter og fører til en dejlig mild bitterhed. Du vil ikke kunne modstå at tage endnu en tår, og en til, og en til… Denne øl er god til næsten alt, især stegt mad.
 
kr. 39,00

Del Borgo Enkir

Birra Del Borgo Enkir 6,1 %
Enkorn, den første kornsort, der nogensinde blev dyrket af menneskeheden, spiller en central rolle i denne øl. Denne kornsort giver øllet en dejlig krydret smag og noter af gule frugter. Resultatet er en øl med god balance og med en blødhed, der vil glæde ganen. Passer godt til milde oste og supper.
 
kr. 39,00

Del Borgo Etrusca

Birra Del Borgo Etrusca 9,3 %

kr. 39,00

Del Borgo Keto Porter

Birra Del Borgo Keto 5,2 %
Udgangspunktet for denne øl er RePorter, som tilsættes Kentucky tobaksblade (de samme, som anvendes til de berømte Toscano cigarer). Resultatet er en meget mørk, faktisk kulsort, øl. Duften er meget rig på tobak og mørke, ristede noter. Eftersmagen har ristede toner og en let syrlighed. Tobakken giver øllet en pebret og næsten varm fornemmelse. Dette er en meget omfattende og kompleks øl i forhold til dens lave alkoholindhold.

 

kr. 39,00

Del Borgo Maledetta

Birra Del Borgo Maledetta 6,2 %
Dedikeret tilblivelsen af den seneste Toscano cigar og til Maledetto Toscano (forbandet toscanske) Cigar Club, blander denne øl den belgiske og britiske bryggeri kultur. Farven er rav og duften er dyb og intens af citrus og blomster. Blandingen af humle og gær giver øllet en unik karakter. Først smages honning, så toffee og citrus og til sidst fusioneres i en lækker bitter og krydret smag. Pokkers god, pokkers charmerende!
 

kr. 39,00

Del Borgo My Antonia

Birra Del Borgo My Antonia 7,5 %
Denne undergærede blonde øl er brygget i samarbejde med Leonardo og Sam Calagione fra Dogfish Head. Begge bryggerier har tilføjet noget personligt til denne øl; de har på skift valgt en humle (Simcoe, Warrior og Saaz) og tilføjet den konstant i 60 minutter, en håndfuld hvert minut.  Denne øl er derfor stærk i alkohol, og den vil overraske med sin intensitet. Den er både eksplosiv og afbalanceret på samme tid. Smager fantastisk til rødt kød.
 
kr. 39,00

Del Borgo ReAle

Birra Del Borgo ReAle 6,4 %
Dette er den første øl, der nogensinde er blevet brygget i Borgorose, og det er stadig den mest elskede og værdsatte. ReAle er inspireret af traditionelle britiske India Pale Ales og har en intens aroma, som kommer fra den amerikanske aromatiske humle. Den er ravfarvet og har en medium fyldig smag. Aromaen er tydeligt præget af peber og citrusfrugt og øllet har en vedvarende og bitter eftersmag. Det smager fantastisk til gedeost, suppe og krydrede retter.
 
kr. 39,00

Nursia

Nursia Birra Extra

kr. 29,00