Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Hertog Jan Tripel 50 cl

Hertog Jan Tripel 50 cl, 

Alkohol: 8,5 %
Indehold: 50 cl
 

Tripel fra Hertog Jan er Brygget efter gode gamle traditionsbundende regler for ingredienser og kvallitet. Der er kun brugt naturlige ingredienser, som byg, humle, vand og gær og Hertog Jan Tripel er en klassisk tripel øltype som adskiller sig fra dubel og quardrupel i serien ved at være helt lys ov fin i udtrykket. Der er ikke brugt brændte malttyper som ved de to andre øltyper, men kun lys bacis malt og en let karamelliseret malt type, som efterlader en smule sødme i eftersmagen. Man vil fra ølgæren opleve noter som kan anes af let citrus og en smule frugtagtige toner.

Når denne tripel øl bliver hælt op i glasset, vil man få en flot lys skum på toppen som holder længe. Hertog Jan tripel kommer i en flot keramik ølflaske som gør sig godt i enhver gavekurv.

Hertog Jan-bryggeriet er et hollandsk bryggeri, som startede for mere end 100 år siden. I 1980erne bidrog bryggeriet Hertog Jan til den generelle genoplivningen af den hollandske ølkultur og brygger i dag et bredt sortiment af traditionelle, hollandske øl og udpræget belgiske øltyper. Deres serie i keramikflasker indeholder øl af udsøgt kvalitet, hvor der er kælet for både øl og emballage.

kr. 59,00
Produkt specifikationer
Land Holland
Bryggeri Hertog Jan
Indhold 50 cl
Kunder der har købt denne vare købte også

Arcener Dubbel - Hertog Jan 50 cl

Alkohol: 7,3 %
Indehold: 50 cl
 

kr. 59,00

Long Neck 0,5 ltr flaske sendes ikke kun afhentning

Klassisk 0,5 liters langhalset flaske i brunt glas. Flaskerne er fremstillet i Tjekkiet Vægt 380 g

kr. 7,00

Hancock Sportcola

Hancock Sportscola
En dejlig læskende sportssodavand, som er kombinationen mellem sportsvand og cola tilsat en hemmelig ingrediens fra Hancock bryggeriet. Har du ikke smagt denne kult-drik, så er du gået glip af en frisk oplevelse. Bør nydes til grillmad, før, under og efter sport, samt til børnefødselsdagen.

Blandt ølentusiaster er denne sportcola meget populær da det er den eneste sodavand som kommer på en ølflaske, og så er det da ok at nyde en sodavand.

kr. 10,00

Rochefort 10

Rochefort 10

kr. 49,00

Fullers London Pride 50 cl

Fullers London Pride 50 cl

kr. 49,00

Rise bryggeri - Valnød

Ærø økologisk - Valnød

Alk: 6 %

Lager øl

kr. 39,00