Hallowed Trooper Iron Maiden 33cl

Hallowed Trooper Iron Maiden 33cl

Alkohol: 6,0

Den britiske rock legende IRON MAIDEN og det uafhængige familie bryggeri ROBINSONS har udgivet en helt ny belgisk stil øl kaldet HALLOWED.
Denne nye ale er baseret på succesen fra den oprindelige TROOPER, som har solgt over 15 millioner stk siden lanceringen i 2013.
Endnu en gang har den dynamiske duo af ROBINSONS 'Master Brewer Martyn Weeks og IRON MAIDENs lead vokalist og ale aficionado BRUCE DICKINSON samlet sig for at skabe noget særligt for både øl og musikfans.


BRUCE DICKINSON forklarer: "Hvad der gør denne bryg temmelig speciel er, at vi har valgt en belgisk gær for første gang. Jeg er en stor fan af belgiske øl, så jeg hoppede på chancen for at brygge min egen. Mens jeg bliver meget begejstret for at eksperimentere med nye formler og ingredienser. Vi har forsøgt at flaske denne filosofi i HALLOWED, omend med et britisk twist. "

HALLOWED er en belgisk inspireret øl, der brygges i England. Det er også en af ​​de første øl, der er brygget af ROBINSONS Brewery, hvor der er brugt belgisk gær. ROBINSONS har ikke ændret den gær, der blev brugt i deres øl siden 1942, hvilket gør HALLOWED endnu mere speciel for dem og os.

Tilgængelighed: På lager    
kr. 39,00
Produkt specifikationer
Land England
Bryggeri Robinsons
Øl Type Ale
Land England
Kunder der har købt denne vare købte også

Jopen Holy Excrement - Smoked farmhouse Ale

Alkohol: 6%

Type: Smoked farmhouse Ale

Indhold: 33cl

30 IBU

kr. 29,00

Rogue Dead Guy Ale 355ml Dåse

Rogue Dead Guy Ale 355ml Dåse

kr. 35,00

Romøl - Humlepraxis

Kunst og håndværks Romøl

kr. 39,00

Jule Bocken Juleøl

Jule Bocken Juleøl

Alkohol: 7,3 %

Type: Bock, Juleøl

Indhold: 0,5L

kr. 39,00

The man behind Christmas ale

The Man Behind Christmas Ale

Indhold: 75 cl.

Alkohol: 7.0%

kr. 79,00