Beklager - dette produkt er udgået

Hallowed Trooper Iron Maiden 33cl

Hallowed Trooper Iron Maiden 33cl

Alkohol: 6,0

Den britiske rock legende IRON MAIDEN og det uafhængige familie bryggeri ROBINSONS har udgivet en helt ny belgisk stil øl kaldet HALLOWED.
Denne nye ale er baseret på succesen fra den oprindelige TROOPER, som har solgt over 15 millioner stk siden lanceringen i 2013.
Endnu en gang har den dynamiske duo af ROBINSONS 'Master Brewer Martyn Weeks og IRON MAIDENs lead vokalist og ale aficionado BRUCE DICKINSON samlet sig for at skabe noget særligt for både øl og musikfans.


BRUCE DICKINSON forklarer: "Hvad der gør denne bryg temmelig speciel er, at vi har valgt en belgisk gær for første gang. Jeg er en stor fan af belgiske øl, så jeg hoppede på chancen for at brygge min egen. Mens jeg bliver meget begejstret for at eksperimentere med nye formler og ingredienser. Vi har forsøgt at flaske denne filosofi i HALLOWED, omend med et britisk twist. "

HALLOWED er en belgisk inspireret øl, der brygges i England. Det er også en af ​​de første øl, der er brygget af ROBINSONS Brewery, hvor der er brugt belgisk gær. ROBINSONS har ikke ændret den gær, der blev brugt i deres øl siden 1942, hvilket gør HALLOWED endnu mere speciel for dem og os.

Tilgængelighed: På lager - 2-3 dage    
kr. 39,00
Produkt specifikationer
Land England
Bryggeri Robinsons
Øl Type Ale
Land England
Kunder der har købt denne vare købte også

Trooper Ale Iron Maiden

Trooper Ale Iron Maiden

kr. 45,00

Hr. Frederiksen - Amager Bryghus

Imperial Stout fra Amager bryghus på 10,5 % Begsort, ekstremt fyldig, masser af brændt malt med en ond og udfordrende bitterhed 100/100, Ratebeer

kr. 59,00

Gendarmen fra Brewparts

Indhold: 50cl

alkohol 6,3%

Smag vores forfriskende øl Gendarmen.

kr. 49,00

Innis & Gunn Rum Finish

Innis & Gunn Rum Finish 6,8 %  
Innis & Gunn Rum Finish er en fighter. Dens popularitet var stor, så fra at være et parti, er den nu en fast og elsket del af sortimentet. Modnet i egetræstønder tilsat specielt udvalgt rom, er den en krydret, fyldig og livlig sparringspartner. 

Den har en rubinrød farve og masser af frugt og krydderi i duften. Smagen er overraskende let med bærfrugt og rig malt samt aromatiske krydderier fra rommen.

kr. 29,00

Thomas Hardy The Historical Ale

Thomas Hardy The Historical Ale 12,7%

Vintage 2016 - Barley Wine - som er lagret i seks måneder i Hine Cognac egetræsfade. Flaskerne er nummererede og med årgangsdateret etiket. 

 

 

kr. 99,00

New englad IPA Alpha Tier

New England Alpha tier 

Alc: 5,6 %

 

kr. 39,00

St. Bernardus Abt. 12

Alkohol: 10 %
Indehold: 33 cl
Type: Massive ale, Quadrupel, Abbey Ale
 

kr. 29,00

Jopen Holy Excrement - Smoked farmhouse Ale

Alkohol: 6%

Type: Smoked farmhouse Ale

Indhold: 33cl

30 IBU

kr. 29,00