Beklager - dette produkt er udgået

Fullers Past Masters 1926 Oatmeal Porter

Past Masters 1926 oatmeal porter 7.8 %
Siden 1845 har hver brygmester på Fullers håndskrevet opskrifter i bog. Past Masters serien er et indblik i deres unikke brygningshistorie, ved hjælp af deres dyrebare arkiv af viden, til at genoplive forsvundne bryg til nutidens kendere.

Vores Oatmeal Porter, den syvende i serien, er brygget fra en opskrift, der går tilbage til 1926. Denne opskrift blev valgt specifikt til at fejre 90 års fødselsdag af Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II. Den blev brygget på tidspunktet for hendes fødsel i 1926 og blev valgt af vores bryggerier og Gerry O'Brien, leder af vores verdensberømte London pub, The Churchill Arms.
Som en flaskegæret øl indeholder denne gærrester, der gør det muligt at udvikle sig indtil det øjeblik flasken er åbnet. Denne øl skal opbevares oprejst i et mørkt rum og hældes forsigtigt, når den serveres.
Dette er en britisk porter brygget som ikke er til at tage fejl af. Dens ristet chokolade bund kombineret med to typer af havre giver en lækker tyk og mørk væske.
 

Tilgængelighed: På lager - 2-3 dage    
kr. 59,00
Produkt specifikationer
Land England
Øl Type Stout og porter
Bryggeri Fullers
Indhold 50 cl
Kunder der har købt denne vare købte også

La Chouffe Blonde 33cl

Fra Brasserie d'Achouffe

Type: Belgian Blond

Indhold: 33cl

Alkohol: 8%

 

kr. 35,00

Thomas Hardy The Historical Ale

Thomas Hardy The Historical Ale 12,7%

Vintage 2016 - Barley Wine - som er lagret i seks måneder i Hine Cognac egetræsfade. Flaskerne er nummererede og med årgangsdateret etiket. 

 

 

kr. 99,00

By Kasteel Cuvee du Chateau 33 cl.

By Kasteel Cuvee du Chateau 33 cl. og har 11% alkohol, nyd den ved 12°C

kr. 35,00

Gavekort til BrewParts.dk

Gavekort til BrewParts.dk

Fullers ESB

Fullers ESB

kr. 45,00