Fadøl

 Specialøl på dit fadølsanlæg

Her finder du Fadøl for en hver smag, kig rundt i vores store udvalg, og husk vi jænligt slår et nyt spændende fad an i butikken hvor du kan komme forbi og få smagsprøver.

Belhaven St. Andrews 30 Ltr.

St. Andrews Ale 4,6 %
En hyldest til hjemmet af golf fra hjemmet af god øl. Denne ale har en dejlig humlet aroma. Alen er brygget på tre forskellige slags malt og tre forskellige slags humle, hvilket giver denne komplekse ale en sur/sød friskhed, der tilfredsstiller selv den mest kritiske gane.
kr. 1.609,00

Belhaven Twisted Thistle 30 Ltr.

Twisted Thistle 5,3 %
Denne øl er opkaldt efter tidslen, som trives i det vilde Skotland og dets smukke bjergregioner. Tidslen er på Skotlands emblem. Denne india pale ale er en forfriskende ale med et mix af Cascade og Challenger humle. Dette giver en frisk citrus og humlet aroma og en bitter tør smag.
kr. 1.609,00

Brains Black 30 ltr

Brains Black 4,1 %
Brains Black er en spændende ny stout fra Brains. Denne fine walisisk stout har en bitterhed og en karakteristisk mørk maltet smag, der er øjeblikkeligt genkendelig som en sand afspejling af denne ølstil. Den er meget populær i forbrugernes smagstests, da den appellerer til både nye og etablerede stout-drikkere. Med sin kombination af en karakteristisk og moderne øl er den en klassiker.
kr. 1.609,00

Brewdog Dead Pony Pale Ale 30 l kk

Brewdog Dead Pony Pale Ale 3,8 %
Denne Ale i californisk stil er lys, aromatisk og har kun 3,8 % alkohol. En duft af citrus og citrongræs stiger op af glasset og en smag af lys karamelmalt og fantastisk harpiksholdig humle følger efter. Ved første tår er der en let sprød smag af karamelmalt, som efterfølges af grapefrugt og gran. Et stort skud humle smages tydeligt i denne øl, som er inspireret af den amerikanske stil. Dead Pony er et humle hit!
 

kr. 1.855,00

Brewdog Five AM Red Ale 30 l kk

Brewdog Five AM Red Ale 5,0 %
En robust rød ale humlet til randen og tilbage igen med nogle af Brewdogs foretrukne nordamerikanske humle og en rig, ristet base af specialmalte for smag og farve. Duften er fyldt med citrus og bæraromaer og smagen har en fed, harpiksholdig bitterhed som modpol til den brændte sukkersødme. Eftersmagen er ren og med frugtagtige noter. Dette er en lidt bitter udgave af den klassiske stil; denne røde ale tager det bedste fra den søde malt og den bitre humle og blander dem i perfekt harmoni.

 

kr. 2.039,00

Brewdog Jack Hammer 20 l kk

Brewdog Jack Hammer 7,2 % 
Start med en enorm grapefrugt aroma. Tilsæt mere bitterhed end den menneskelige gane kan detektere og lad den sønderlemmende bitre finish bore sig igennem dine smagsløg. Denne øl er enden af linjen og ekstremt brygget. Den er bitter, meget bitter. Sig ikke, at vi ikke advarede dig.

 

kr. 1.545,00

Brewdog Jet Black Heart 30L KK

Jet Black Heart 4,7 %
Denne Stout er sort som kul og fantastisk blød. Jet Black Heart er en mælke Stout med masser af ristet malt og dermed smag af kaffe og chokolade, som munder ud i en dekadent fyldighed. Flager af havre og hvede er tilføjet for at give en fløjlsblød fornemmelse tilsat kulsyre, der giver en smag af honning. Magnum og Sorachi Ace bringer bær og citrus til øllet og forstærker chokoladekarakteren.
Ingredienser: Vand, byg, humle, gær, mælkesukker.
 
kr. 2.039,00

Brewdog Punk IPA 30 l kk

Brewdog Punk IPA 5,6 %
Denne 5,6 % transatlantiske fusions IPA har en lys gylden farve og en duft af tropiske frugter og lys karamel. Smagen bliver hurtigt selvhævdende og harpiksholdig med newzealandsk humle og malt. Eftersmagen er aggressiv og tør og humlen overdøver varmen fra alkoholen. Denne friske naturlige øl er fuld af smag og en hyldest til den klassiske IPA. Det postmoderne twist er tilføjelsen af fantastiske frugtagtige humle, som giver en eksplosion af tropisk frugtsmag og en skarp bitter finish.

 

kr. 2.039,00

Christoffel Blond 20L KK

St. Christopher BLOND 5,4 %
En klassisk pilsner, der er let drikkelig. Det er en frisk ufiltreret øl med en bitter eftersmag. Velegnet til mexicansk eller spansk mad, svinekød, kylling, let salat, bløde og milde oste.

 

 

kr. 1.199,00

Christoffel Nobel 20L KK

St. Christopher NOBEL 8,7%
Denne robuste okkergule stærke pilsner, er behagelig tør. Den er let krydret sød, som er kombineret med citrus og har en dejlig bitterhed. Den har en duft af krydrede og blomsteragtige aromaer og er velegnet til grillet eller røget oksekød, lam, vildt, cremet ost, chokolade.

 

kr. 1.199,00

Del Borgo My Antonia 24L (PET)

Birra Del Borgo My Antonia 7,5 %
Denne undergærede blonde øl er brygget i samarbejde med Leonardo og Sam Calagione fra Dogfish Head. Begge bryggerier har tilføjet noget personligt til denne øl; de har på skift valgt en humle (Simcoe, Warrior og Saaz) og tilføjet den konstant i 60 minutter, en håndfuld hvert minut.  Denne øl er derfor stærk i alkohol, og den vil overraske med sin intensitet. Den er både eksplosiv og afbalanceret på samme tid. Smager fantastisk til rødt kød.
 

kr. 1.919,00

Estrella Damm 30 ltr

Estrella Damm 4,6 %
Estrella Damm pilsnerøl er produceret i Barcelona siden 1876 og over tid blevet et symbol på befolkningen i denne avancerede og venlige by. Fabrikken Estrella Damm er den eneste i Spanien og en af de få i verden, der producerer malt i eget værksted. Estrella Damm er en forfriskende lys øl på 4,6 % alc. Den er brygget på vand, bygmalt, majs, humle og perle ris - en typisk Middelhav ingrediens, der karakteriserer smagen af Estrella.
kr. 1.495,00

Framboise Boon 20L (PET)

Framboise Boon 5,0 %
En spontangæret gylden ravfarvet øl med et let brus. Den har en frugtagtig aroma og smag, der efterfølges af en tør nøddeagtig eftersmag. Den er perfekt til salater eller retter tilberedt med frugt.

 

kr. 1.639,00

Fullers ESB 30 L (T.K)

ESB 5,9 %
ESB blev første gang brygget i 1971. Den har en flot gylden ravfarve. Denne bitter er et mekka for smagsløgene. Den er brygget på lys krystalmalt og en kraftig blanding af 4 slags humle. Smagen er behagelig og afbalanceret med en lang bitter, men rund og blid, eftersmag. Denne bitter er ideel til det danske frokostbord.
kr. 1.669,00

Fullers IPA (Bengal Lancer) 30 L (T.K)

Bengal Lancer 5,0 %
Bengal Lancer er en spændende, klassisk India Pale Ale fra Fuller's. Den er inspireret af historien og karakteren af denne traditionelle ølstil. Øllet er lys i farven og fyldig med en karakteristisk humle, der markerer det som en sand India Pale Ale.kr. 1.669,00

Fullers Jack Frost 30 L (T.K)

Fuller’s Jack Frost 4,5 %
En maltet, varmende Ale, som smelter din vinter blues. Fuller’s Jack Frost er den ideelle følgesvend til vintersæsonen; et glimrende robust bryg, fuld af frugtagtig smag. Jack Frost er brygget med Crystal malt og et strejf af brombær, som anes i den frugtagtige duft. Der er ristede noter, også fra de mørkere malte, mens tørrede frugter og en antydning af brunt sukker dvæler varmt i ganen. Nyd brygget med klassiske vinterretter som tærter, gryderetter og stegt kød.

kr. 1.669,00

Fullers London Porter 30L (T.K)

London Porter 5,4 %
London Porter er brygget efter en original opskrift fra det 19. århundrede og var populær blandt porterne på markederne i London. Den er brygget på brun-, krystal- og chokolademalt og er afbalanceret med Fuggles humle. Den har en kaffeagtig bitterhed og en behagelig eftersmag. London Porter er en blød, men stærk øl. London Porter er særdeles velegnet til brug i gryderetter.
kr. 1.669,00

Fullers London Pride 30 L. (T.K)

London Pride 4,1 %
London Pride er en af de mest søgte øl i England og er Fuller’s flagskibsøl. London Pride har vundet mange ølpriser. Denne ale har en kompleks og blød smag, der stammer fra Target, Challenger og Northdown humle. Den har en flot ravfarve med en behagelig blomsteragtig duft. Er velegnet til alle former for mad.
kr. 1.669,00

Fullers Organic Honeydew 30 L (T.K)

Organic Honeydew 5,0 %
Organic Honeydew er en gylden ale brygget på økologisk malt, humle og honning. Der er en vis sødme i øllen, der kommer fra honningen, men den er ikke så markant, da sukkeret bliver brygget fra i selve ølproduktionen. Dette er den perfekte aperitif øl, men den er også særdeles velegnet til krydrede retter.
kr. 1.729,00

Fullers Traitor's Gate 30 L (T.K)

Fuller’s Traitors’ Gate 4,5 %
Traitors’ Gate er opkaldt efter den indgang, mange fanger, herunder dronning Anne Boleyn og dronning Catherine Howard, brugte til at komme ind i Tower of London, før deres henrettelser. Traitors’ Gate har en forfriskende duft af citrus fra den unikke blanding af humle fra hele verden. Smagen er fyldig med toner af kiks og malt, og denne øl har en finish, der helt sikkert vil få dig til at ønske mere.

kr. 1.729,00

Fullers Wild River 30 L (T.K)

Fuller’s Wild River 5,0 %
Wild River er en dobbelt humlet pale ale, hvortil nogle af de fineste amerikanske humle såsom Liberty, Willamette, Cascade og Chinook er brugt. Disse humle er hældt direkte i øllet for at afgive en øjeblikkelig aroma af grapefrugt. Malten giver humlen en dejlig fylde og den behagelige humlebitterhed afspejles i den dejlige og vedvarende eftersmag.
kr. 1.729,00

GK Abbot Ale 30 L (T.K)

Abbot Ale 5,0 %
Denne ale er brygget efter en unik opskrift. Abbot Ale er brygget med Krystal og Amber malt, hvilket giver farve og en frugtagtig, men mild bitter smag. Eftersmagen af humle stammer fra Fuggles humlen, som bruges på en speciel måde – ’late-hopped’ – hvilket giver en kompleks vinøs bitterhed.
kr. 1.609,00

GK Old Speckled Hen 30 L

Old Speckled Hen 5,2 %
Denne ale er navngivet efter en MG bil til MG’s 50 års jubilæum i 1977. Oprindeligt blev den brygget til medarbejderne på MG, men øllet blev så populært, at det blev bryggeriets redning. Old Speckled Hen er frisk og frugtagtig, brygget med en unik gærtype, der giver øllet tørhed. Den har en kraftig eftersmag fra aromatisk humle.
kr. 1.609,00

Harviestoun Old Engine Oil 30L (PET)

Old Engine Oil 6,0 %
Et usædvanligt navn til en usædvanlig porter. En fantastisk fyldig øl brygget efter en gammel keltisk opskrift. Bløde chokolade toner bliver afbalanceret af en god bitterhed, der gør denne øl god til efter middagen.
 

kr. 2.099,00

Jopen Mooie Nel (Northsea) IPA 20 l.

Jopen Northsea IPA 6,5 %
Dette er det hollandske svar på en amerikansk IPA. Jopen Northsea IPA (aka Mooie Nel) er en IPA med masser af amerikanske humle, som skaber bitterhed og har masser af frugtagtig toner. Dengang lange rejser ad søvejen var normen, blev IPA brygget ekstra stærk og tilsat ekstra humle, så øllet kunne drikkes i kolonierne. I det 17. århundrede bryggede Nederlandene sin egen version af IPA, eller ”duraebel scheepsbier (langtidsholdbar skibsøl)”, til det hollandske Østindien. IPA er vendt tilbage til Europa takket være den amerikanske craft beer revolution. Det er den hurtigst voksende form for øl i USA. Jopen Northsea IPA er vores hollandske bud på en moderne IPA; hver slurk af denne øl er en fornøjelse.

 

kr. 29,00

Kissmeyer Smokey Oktober 30 ltr kk

Smokey Oktober 7,5 %
Et unikt twist til Oktoberfest. Baseret på den tyske Bock tradition. Denne øl har en rig og let sødlig maltet krop, men aromaen og smagen af bøg og håndrøget malt er stjernen i dette komplekse spil. Brygget og tappet af Søgaards Bryghus Danmark for Kissmeyer.

kr. 1.785,00

Kona Big Wave 30L KK

Kona Big Wave Golden Ale 4,4 % 
En let, velafbalanceret og let drikkelig øl. Bryggerne ønskede at lave en øl, der var let at drikke efter en dag på vandet. Big Wave Golden Ale er lige præcis den øl. Big Wave er en lettere gylden ale med en tropisk humlearoma og smag - en blød, forfriskende ale, der er let at drikke. Brugen af karamelmalt bidrager til den gyldne nuance af denne øl og den særlige blanding af humle giver den afkølende finish. Big Wave er et glimrende valg efter en skøn og afslappende dag. Dens lyse krop, humlearoma og smag gør den til en fantastisk ledsager til fisk og skaldyr, fjerkræ, salater og lette pastaretter.

 

kr. 1.919,00

Kona Longboard 30L KK

Kona Longboard 4,6 %
Ekstraordinær og blød med en meget forfriskende nydelse. Denne øl er lagret og ældet gennem 5 uger ved kolde temperaturer for at skabe en afrundet og blød smagsoplevelse. Utrolig delikat, let krydret, humlet aroma, som komplimenterer denne øls maltede krop. Longboard Island lager kan typisk nydes med lette retter, men har smag nok til at den også kan nydes til lidt tungere mad som f.eks. krydret kylling, gris, steaks og ikke mindst pizza. 

 

kr. 1.919,00

Konig Ludwig Hefe Weisse 30 Ltr.

König Ludwig Weissbier Hell 5,5 %
Tysk hvedeøl med to gæringsprocesser. Første gæring er en overgæring, som giver øllet den frugtagtige karakter. Anden gæring foregår på flasken, hvor øllet får dannet kulsyre og smag. Hæld øllet i glasset, men lad få cl. være tilbage i flasken, ryst så flasken og hæld resten i. Dette giver en flot struktur i øllet.
kr. 1.515,00

Konrad Dunkel 30 ltr

Konrad Schwarzbier 4,4 %
Denne dybe, mørke og fyldige sorte øl imponerer med sin fine krydrede maltsmag og sin milde smag. En rigtig sort perle.
kr. 1.049,00

Konrad Eso Classic 30 ltr

Konrad Eso 4,7 %
Denne ravfarvede Konrad ESO imponerer med sin smag og aroma af malt. Den særlige brygproces og de gode råstoffer giver denne øl sin egenart.

kr. 1.049,00

Konrad Prem. Lager 30 ltr

Konrad Premium 5,4 %
Den fyldige karakter og den stærke klassiske smag er kendetegnene for denne premium lager. En dejlig øl, der passer til mange specielle lejligheder. Tildelt flere priser.

kr. 955,00

Kulsyre 10 kg

kr. 779,00

Kulsyre 6 kg

kr. 479,00

König Ludwig Dunkel 30 Ltr.

König Ludwig Dunkel 5,1 %
Denne mørke lagerøl starter med et karakteristisk brus. Herefter afrundes den fast og maltagtigt og slutter af med en tør eftersmag med kaffe og figner. Denne øl filtreres, men pasteuriseres ikke.
kr. 1.515,00

König Ludwig Dunkel Weissbier 30 ltr

König Ludwig Weissbier Dunkel 5,5 %
Royal bayersk Hefe-Weizen med en tiltalende rig mørk farve og en forfriskende, let karamelagtig hvedeølssmag omhyggeligt udformet fra en unik type hårdfør hvedemalt.
kr. 1.515,00

Midtfyns Chilli Tripel 30 l

Midtfyns Chili Tripel 9,0 %
Midtfyns Chili Tripel er en belgisk inspireret Tripel, hvor bryggeren har haft frie hænder til at pirre smagsløgene. En øl af de frække og "hotte", hvor en blanding af chili og belgisk gær får frit løb. Samtidig er maltfylden og den milde humle med til at afrunde smagsbilledet og give en unik smagsoplevelse. Chili Tripel er særdeles velegnet til kolde retter og skaldyr og kan betegnes som en rigtig "Tapasøl". Serveringstemperatur 10-14 grader.
 

World Beer Award 2012 – Verdens bedste krydderøl
Årets Danske Ølnyhed 2009 (blandt 604 nye øl på det danske ølmarked).
 

kr. 1.909,00

Midtfyns Grænseløberen

Grænseløberen 8,2 %
Denne sorte amerikanske Double IPA er blevet til i et samarbejde mellem Midtfyns Bryghus og Anders Coisbo fra Coisbo Beer.
 
Den er brygget med en blanding af de amerikanske humler Mosaic og Columbus, som giver en perfekt balance mellem humlen og de ristede malte.
 
Denne øl har en fyldig krop med ristede noter fra de mørke malte.
 
Passer godt til krydret mad, men står bedst alene.
kr. 1.919,00

Midtfyns Imperial Stout 30 L (PET)

Midtfyns Imperial Stout 9,5 %
Imperial Stout er en mørk og fyldig øl med flot mørkt cremefarvet skum. Den er brygget på flere ristede malttyper og er lagret med egetræ, hvilket bidrager til dens kraftige krop. En Imperial Stout med en kraftig og intens stigende eftersmag af eg, kaffe, bitter chokolade og vanilje. Kan serveres til stærk ost, vildt eller chokoladedesserter. En øl der kan nydes i et cognacglas foran den knitrende pejs. Serveringstemperatur 10-14 grader.

Årets Ølnyhed 2007 (blandt 556 øl).
Guldvinder ved European Beer Star 2015.

kr. 1.909,00

Midtfyns IPA 30 L (PET)

Midtfyns IPA India Pale Ale 6,0 %
En amerikansk inspireret pale ale. Den er ravfarvet med en fyldig maltprofil og gavmildt humlet. Bryggeren har valgt at tørhumle den under gæringsprocessen, og resultatet skal opleves. Serveres til oksekød, krydrede retter samt grillet fisk og fjerkræ.
kr. 1.669,00

Midtfyns SMaSH Mosaic 30 L (PET)

SMaSH Mosaic  4,9 %
Dette er en øl af typen SMaSH, hvilket betyder Single Malt and Single Hop. Malten der er anvendt er Pale Ale malt, som skaber en lys ravfarvet øl. Humlen er den amerikanske Mosaic, som giver en frisk duft af tropisk frugt. Sammen med malten er skabt en velbalanceret og let drikkelig øl. Øllet er gæret med en amerikansk gær. 
Denne friske øl passer til grillet okse- og svinekød. Kan også bare nydes afkølet, når du synes du fortjener det.

 

kr. 1.619,00

Pant - anstik

kr. 799,00

Rebel Dark 30 L.

Rebel Mørk 4,7 %
Tjekkisk mørk pilsner brygget med Saaz humle og malt fra eget malteri. Rebel Cérný, som den hedder på tjekkisk, har en dyb, mørk rødbrun farve. Skummet er beige og ikke for kraftigt. Øllet har en aroma af ristet malt, kaffe og karamel. Smagen er fuldendt med en god balance af bitterhed og sødme. Denne øl er ideel at drikke til grillmad om sommeren og til en god sammenkogt ret om vinteren. Den kan også bruges til lette retter og lyst kød i stedet for hvidvin – en dejlig kontrast med den mørke farve.
kr. 1.229,00

Rebel Premium 30 Ltr

Rebel Original Premium 4,8 %
Lys pilsner med en behagelig aroma kombineret med humle- og maltsmag med en forfriskende bitter afslutning. Fyldig øl med et nydeligt og fyldigt skum typisk for tjekkisk øl. Denne øl er brygget ved hjælp af traditionel teknologi, gæret i åbne gæringskældre og modnet ved lave temperaturer i tanke i bryggeriets kælder.
kr. 1.229,00

Refsvindinge Ale 16 - 20 L

Ale No.16 5,7 %
Denne danske ale er ved flere lejligheder blevet kåret som bedste danske øl. Det er en mørk overgæret guldøl brygget på vand, malt, humle og original engelsk gær. Brugen af overgær giver øllet en meget fyldig og frugtagtig eftersmag. Den perfekte ledsager til et dansk frokostbord.
kr. 1.059,00

Rogue 6 Hop IPA 20L KK

Rogue 6 Hop IPA 6,66 %
I tæt samarbejde med Moder Natur dyrker Rogue deres egne sorter af aromatisk humle. Brygmester John Maier har omhyggeligt udvalgt og blandet 6 sorter af humle for at skabe denne store og fantastisk 6 Hop IPA. Smager godt til oksekød og dessert.
 
 
 
kr. 1.679,00

Rogue 7-Hop IPA 20L KK

Rogue 7 Hop IPA 7,77 %
I tæt samarbejde med Moder Natur dyrker Rogue deres egne sorter af aromatisk humle. Brygmester John Maier har omhyggeligt udvalgt og blandet 7 sorter af humle for at skabe denne dristige og velafbalancerede 7 Hop IPA. Smager godt til oksekød og krydret mad.
 
Nyeste priser:
2015 World Beer Championships, guld
2014 European Beer Star, guld
 
kr. 1.679,00

Rogue 8 Hop IPA 20L KK

Rogue 8 Hop IPA 8,88 %
I tæt samarbejde med Moder Natur dyrker Rogue deres egne sorter af aromatisk humle. Brygmester John Maier har omhyggeligt udvalgt og blandet 8 sorter af humle for at skabe denne larmende version af 8 Hop IPA, chefen for IPA familien. Smager godt til fjerkræ og krydret mad. 

 

kr. 1.759,00

Rogue Cold Brew 20L KK

Rogue Cold Brew IPA 7,5 %
Rogue Cold Brew IPA er en humlet IPA, som tilsættes 757 liter af Stumptown Coffee Roasters berømte Cold Brew Coffee til hvert parti. Cold Brew IPA åbner med masser af kaffearoma; den er brygget til at vække alle dine sanser og kvikke dig op!
 
kr. 1.679,00

Rogue Dead Guy Ale 20L KK

Rogue Dead Guy Ale 6,5 %
I begyndelsen af 1990'erne blev Dead Guy Ale brygget som en privat øl for at fejre The Mayan Day of the Dead (den 1. november, som er All Souls Day) til Casa U Betcha i Portland, Oregon. Stilen er German Maibock, som er brygget ved hjælp af Rogues proprietære Pacman gær. Dead Guy Ale har en dyb honningfarve, en maltet aroma, en rig smag og en velafbalanceret finish. Smager godt til krydret mad og svinekød.
 
kr. 1.599,00

Rogue Hazelnut Brown Nectar 20L KK

Rogue Hazelnut Brown Nectar 5,6 %
Denne Ale giver et nøddeagtigt twist til en traditionel europæisk Brown Ale. Farven er mørkebrun og den har en aroma af hasselnødder, en rig nøddeagtig smag og en blød maltet finish. Kan evt. nydes til oksekød eller svinekød.
 
Seneste priser:
2015: World Beer Championships, Sølv
2014: Great International Beer Festival, Nr. 1.
 
kr. 1.639,00

Rogue Mocha Porter 20L KK

Rogue Mocha Porter 5,3 %
Rogue Mocha Porter er dedikeret til chokoladeelskeren i os alle. Mocha Porter var engang kendt som New Porter til ære for byen Newport i Oregon, som er hjemsted for Rogue Ales. Det er en Porter, der er rød-brun i farven, har en bittersød balance af malt og humle, men en overraskende let og forfriskende smag. Smager godt til oksekød og dessert.

 

kr. 1.559,00

Rosarda 20 L

Rosarda Rosé 4,3 %
Rosarda Rosé er en forfriskende, lækker frugtagtig øl, der har en medium-sød velafbalanceret smag. Den har en naturlig frugtaroma og et strejf af humlenoter i eftersmagen.

Basen er en klassisk belgisk lys øl brygget med hvede, havre og malt. Den rene saft af sommerens bær blandes med denne hvide øl og tegner sig for 10 % af det færdige produkt. Rosé-farven kommer fra saften af bærrene. Den anden specielle ingrediens er et strejf af gylden øl lagret i to år i egetræsfade. Denne modne øl giver blandingen en underliggende bitterhed og støtter den naturlige sødme af frugtsukker. Dermed bliver den færdige drik meget forfriskende og meget let drikkelig.

kr. 1.195,00

Schneider Aventinus 20 ltr. Tap 6

TAP 6 Unser Aventinus 8,2 %
Hvede Doppelbock. Dyb og kompleks - til store og afslappende øjeblikke ved ilden. Mørk hvede Doppelbock med et cremet fint hoved. Stærke noter af modne bananer, rosiner og blommer møder lakrids og ristede aromaer. Fyldig og varm med en velafbalanceret og glat finish. Den ideelle følgesvend til stegt kød, vildt og også frugtagtige chokoladedesserter. Ældste hvede Doppelbock fra Bayern (siden 1907).
kr. 1.189,00

Schneider Hopfenweisse Tap 5 - 20 ltr

TAP 5 8,2% Meine Hopenweisse
Hvede Doppelbock. Humlende fyrværkeri - en ny hvedeøl. Skinnende med et rødlig skær. Stærk hvede Doppelbock med en intens blomstret aroma, der minder om tropisk frugt og ananas. En kraftfuld bitterhed som er mildnet ved en frugtagtig sødme. Denne ekstreme hvedeøl viser, hvor langt en hvedeøls smag kan gå. Den ideelle ledsager til meget krydrede og eksotiske retter.
kr. 1.265,00

Schneider Original 20 ltr. Tap 7

TAP 7 Unser Original 5,4 %
Den fulde kompleksitet af en ægte bayersk mahognifarvet hvedeøl. Nuancer af modne bananer, nelliker, muskatnød og nødder. En fyldig og mousserende øl med en harmonisk finish. Den ideelle følgesvend for bayersk mad og medisterpølse. Brygget ifølge den oprindelige opskrift fra 1872.
kr. 1.019,00

Shepherd Neame Spitfire 30 ltr.

Spitfire 4,5 %
Spitfire har været Shepherd Neames succeshistorie i det sidste årti. Først produceret i 1990 for at mindes 'Battle of Briatains' 50 års jubilæum. Denne gyldne ale har en smag af malt og humle med undertoner af citrus og lidt karamel. Humlen og malten varer ved og munder ud i en afbalanceret eftersmag.
kr. 1.609,00

Sierra Nevada Ellettaria 30L

Sierra Nevada Ellettaria IPA 6,4 % 44 IBU
Ellettaria er det latinske navn for krydderiet kardemomme, og tro mod sit navn, bærer denne øl krydderiet i smagen fra start til slut, men lad dig ikke narre, fordi det er en krydret IPA. Brygget med rigelige mængder aromatiske eksperimentelle humler og en smule appelsinskal, som arbejder sammen som en moderat citrus-tung rygrad til den unikke kardemomme.

kr. 2.225,00

Sierra Nevada Pale Ale 30 ltr.

Pale Ale 5,6 %
Sierra Nevada Pale Ale er Sierra Nevadas mest populære øl og den første, der blev brygget på bryggeriet. Den har en dyb gylden farve og har en aroma af humle. Smagen er en god blanding af citrus og humle. Pale Ale er særdeles velegnet til stærkt krydrede retter, da det er en meget forfriskende øl.
kr. 2.102,00

Sierra Nevada Torpedo 30 ltr

Sierra Nevada Torpedo Extra IPA 7,2 %
Dette er en stor amerikansk IPA - kraftig, selvsikker og fuld af smag. Den har en aroma, der stammer fra amerikansk humle. Humlen fremhæver øllets komplekse citrus-, fyr- og urteagtige karakterer.

kr. 2.225,00

St. Austell Proper Job 30 L KK

Proper Job 5,5 %
Denne flaskegærede india pale ale er brygget på lokalt produceret malt og byg og vand fra en lokal kilde. Denne ale er dedikeret til det 32. Regiment, der kæmpede for England i Indien i 1857 -1858. Proper Job er perfekt til fisk, kylling og ost.
kr. 1.739,00

Thy Boston 20 L

Thy Boston American Pale Ale 5,8 %
Boston American Pale Ale er en velhumlet gylden ale brygget med de tre amerikanske humletyper Chinook, Amarillo og Simcoe. Boston American Pale Ale er en dejlig letdrikkelig og aromatisk øl, som egner sig lige så godt til en burger som til krydret orientalsk mad. 

 

kr. 1.135,00

Thy Classic 20 l (S.K)

Thy Classic 4,6 %
Denne mørke og fyldige øl blev lanceret ved generalforsamlingen i 2001. Forud var gået tre års eksperimenter i erkendelse af, at mørkt og aromatisk øl var ved at få en renæssance på det danske ølmarked. Øllet er lidt mere bittert end normalt for denne type. Smagen holder ganske lang tid - især bagerst og øverst i ganen. Særdeles velegnet til en god krydret middagsret. Nydes bedst ved ca. 12 grader.

 

kr. 865,00

Thy Limfjordsporter 20 l (S.K)

Thy Limfjords Porter 7,9 %
Limfjords Porter er en øl, som brygmester Peter Klemmensen bragte med fra Urban bryggeri i Ålborg. Det er nok en af de mest fyldige danske øl. Den er brygget på blandt andet røgmalt og engelsk lakrids. Sammen giver de en fuldendt og velafbalanceret porter med en meget intens og fyldig smag. Den har i folkemunde fået tilnavnet ”Øllets Gentleman”.

 

kr. 1.199,00

Thy Pilsner 20 l (S.K)

Thy Pilsner 4,6 %
Pilsnerøl kaldes ofte øllets champagne, formentlig grundet ligheden i farven med den gullige champagne, og fordi pilsnerøllets kulsyreindhold giver denne øl en tydelig ”perlende” karakter, når det hældes i glas. Helt specielt for Thy Pilsner er den lange, kolde modningsfase i lagertanke.

 

kr. 865,00

Thy Porse Guld 20 l (S.K)

Thisted Thy Porse Guld 5,8 %
Thisted Thy Porse Guld blev lanceret i 1984 efter 7 års eksperimenter af brygmesteren. Den dag i dag er Thisted Thy Porse Guld den eneste danske øl, hvor porse delvist erstatter humle i brygningen. Den har en let tør karakter med en dejlig mild eftersmag. Brygget på porse indsamlet i Nationalpark Thy.
 
 
 
kr. 1.165,00

Thy Økologisk Classic 20 l (S.K)

Thy Økologisk Classic 4,6 %
Classic øl med mere karamel og sødme end andre øl af Classic typen. Øllets fyldige karakter opnås blandt andet ved en speciel bryggemetode, hvor man deler den svage og stærke urt i hovedgæringen.

 

kr. 939,00

Thy Økologisk Pilsner 20 l (S.K)

Thy Økologisk Pilsner 4,8 %
Lanceringen af Thy Økologisk Pilsner var et resultat af 5 års forsøg, som førte til, at aktionærerne en lørdag i januar 1995 kunne smage den første danskproducerede øl forsynet med økologimærket. Andre bryggerier lancerede kort tid efter deres økologiske øl, men de slog ikke igennem i det lange løb. 

 

kr. 939,00

Warsteiner Premium 30 l

Warsteiner 4,8 %
Warsteiner er en øl af pilsnertypen. Det er en øl med en blød og fyldig smag. Den har et tykt cremet skum og er en forfriskende ren øl med en frisk afslutning.
kr. 1.439,00

Westmalle Dubbel 20 ltr

Westmalle Dubbel 7,0 %
Dette er en mørk trappist øl, der er brygget på karamel og hårdt ristet malt. Den har en meget fyldig og frugtagtig smag. Skummet er flot og fyldigt og bliver til sidste dråbe. Den bør nydes i pokalformede glas.
kr. 1.269,00

Wychwood Hobgoblin 30 l

Hobgoblin 5,2 %
Traditionel specialøl med chokolade og crystal malt og en blanding af Steiermark, Goldings og Fuggles humle er brugt til at producere en fyldig Ruby øl, der leverer en lækker chokolade-karamel maltsmag afbalanceret med en afrundet moderat bitterhed og en frugtagtig karakter. Hobgoblin er den perfekte øl at drikke til gryderetter med kød, tærter, Pølser og moste kartofler, burgere og grillmad, stege og grillede grøntsager. Også ideel til Halloween!

 

kr. 1.609,00

Ørbæk Økologisk Fynsk Forår 20 ltr

Økologisk Fynsk Forår 5,0 %
Fynsk Forår fra Ørbæk bryggeri er en overgæret øl brygget med forbillede i de engelske aletyper. Der er tilsat hyldeblomst, som giver en frisk blomstersmag og en dejlig fornemmelse af dansk forår og sommer. Den har en frugtagtig bouquet og egner sig til lette retter. Den er en sand nydelse på en varm sommerdag. Denne økologiske øl bør nydes let afkølet.
kr. 1.099,00