Dybbøl gin - Sønderborg distillery

DYBBØL GIN

Hvor Als Gin har et tvist af lakrids har denne Dybbøl Gin en mere frisk frugtig smag, hvilket blandt andet skyldes havtorn.
Vores gin produceres efter samme metode, dobbelt destilleres for at få en rund smag, og er håndlavet i små nummererede batches.

Sønderborg distillery er igen gået sammen med den danske tegner Georg Persson og etiketten prydes af et af Sønderborgs historiske varetegn Dybbøl Mølle, som kun ligger få hundrede meter fra destilleriet.

Sønderborg distillery anbefaler en Gin/Tonic på enten Indi & Co Botanical Tonic Water eller Fever-Tree Aromatic Tonic Water, friske havtorn og selvfølgelig masser af is.

Denne økologiske Dybbøl Gin, blev i 2019 tildelt en bronze medalje hos London Spirits Competition 2019.

Denne konkurrence skelner sig ud da den tager hensyn til både smag, design og værdi for pengene. Der deltager hvert år flere hundrede destillerier fra hele verden, hvor gin men også whisky, rom, tequila og vodka bedømmes. Vi var i år det eneste danske gin destilleri som fik tildelt en pris i år og vel at mærke med, at der lige nu findes over 20 danske gin destillerier med over 140 danske gin.

kr. 349,00
Kunder der har købt denne vare købte også

Hancock Sportcola

Hancock Sportscola
En ekstremt læskende sportssodavand, som er kombinationen mellem sportsvand og cola tilsat en hemmelig ingrediens fra Hancock bryggeriet. Har du ikke smagt denne kult-drik, så er du gået glip af en frisk oplevelse. Bør nydes til grillmad, før, under og efter sport, samt til børnefødselsdagen.

 

kr. 10,00

Swiss Mountain Ginger & Lemongrass Tonic

Ginger & Lemongrass tonic

Med naturlige smagsstoffer af ingefær og Citrongræs fra Indien og kvalitet kinin naturlig oprindelse fra
Indien og Indonesien.

kr. 19,00