Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Duofiller dåsefylder

Her har du mulighed for at få fingrene i en Brugt duofiller til under halv pris af hvad en ny koster. Vi har selv brugt den i en periode og passet godt på den, og vi er trygge evd at sælge den videre.

Skriv evt en mail og få en række 44cl dåser med i købet til en god pris. info@brewparts.dk

Dåsefylder som kan håndtere 2 dåser af gangen.

Duofiller er en automatisk dåsefylder som purger dåsen med CO2 og fylder dem til samme niveau hver gang. Den er perfekt for den avancerede hjemmebrygger og små bryggerier som vil forenkle dåsefyldninge i forhold til manuelle fyldemetoder. Med to fyldehoveder så er den beregnet til at en dåse fyldes, mens låget på den anden valses på, og kan derfor betjenes enkelt af en person alene. Kan bruges til både karboneret og ukarboneret øl.

Den er enkel at betjene, tryk på knappen og Duofilleren vil starte med at purge dåsen med CO2. Dette er for at fortrænge ilt som er i dåsen således at kontakttiden mellem øl og oxygen bliver mindst muligt. Purgetiden er justerbar mellem 0-10 sekunder. Efter purging vil den automatisk starte med at fylde dåsen. En sensor overvåger fyldeniveauet og standser fyldningen når forhåndsprogrammert niveau er opnået. Sensoren registrerer væskeniveauet millimeterpræcist således at fyllenivauet bliver det samme hver gang, til og med uafhængig af hvor meget skum som er på toppen af væsken i dåsen.

Test viser at øl tappet med Duofiller har meget lavt oxygenindhold og dermed god holdbarhed.

Duofiller programmeres meget enkelt på forhånd og en kan også enkelt finjustere fyldemængden undervejs. Den kan bruges til alle typer standard dåser 0.33 – 0.4 – 0.5 liter.

Dette medfølger:

2.5m skumdæmpende ølslange med integreret filter.
CO2 tilkobling 3/8" John Guest til 1/4" slangenippel
12V DC strømforsyning (110-240V med EU type stik)

kr. 4.999,00
kr. 1.999,00