Delirium Christmas

Alkohol: 10 %
Indhold: 75 cl
Type: Mørk gylden jule quadrupel
Glas: Pokal
Serverings temp: 10 - 14 grader

Delirium christmas er en mørk og gylden julequadrupel som får enhver i julestemning. En øl, der rammer de 10%, som en rigtig jule quardrupel skal holde. Denne juleøl har en smag af sød malt, som er en god kombination med den traditionelle danske julemad. Server Delirium Christmas ved en temperatur på ca. 10-14 grader, så tag den op af kælderen eller ud af køleskabet lidt før den skal nydes.

Man kan med fordel drikke denne af pokalglas for at få den fulde nydelse af øllen.

Delirium Christmas er af belgisk afstamning og er brygget på Brouwerij Huyghe. Øllen laves i flasker af 75 cl og er derfor et fint supplement til f.eks. vin. Øllen har smag af karamel, som er kombineret med en let frugtsmag for at give en god sødme. Det passer godt til den mad, der oftest serveres til en julefrokost, hvorfor julemad og Delirium Christmas går rigtigt godt hånd i hånd.

kr. 99,00
Kunder der har købt denne vare købte også

Long Neck 0,5 ltr flaske

Klassisk 0,5 liters langhalset flaske i brunt glas. Flaskerne er fremstillet i Tjekkiet Vægt 380 g

kr. 6,00

American Ale Gær - Brev med 15 gram

American Ale Yeast

 

kr. 35,00

Hvede IPA

Hvede IPA fra Indslev Bryggeri indhold 50cl

kr. 39,00

Oude Geuze Boon

Oude Geuze Boon 6,5 % 

Oude Geuze Boon er et af de fineste eksempler på den traditionelle 100% spontant gærede Lambic stil. For at moderere surheden brygger Boon Brewery i Lambic kun i de 7 koldeste måneder, fra begyndelsen af oktober til april, i henhold til det traditionelle “ turbid mash “ system. Denne Lambic øl er ældet i 1, 2 eller 3 år i egetræsfade. Blandingen, en mild 18 måneder gammel Lambic (usødet, ufiltreret, upasteuriseret) er kan opbevares i op til 20 år. Brygget i Lembeek, landsbyen, der gav Lambic sit navn.
World Beer Championships: Guld i 2008, sølv i 2010 og guld i 2012.
kr. 45,00

Batemans Rosey Nosey

Batemans Rosey Nosey

kr. 39,00