Cyber Monday

Cyber Monday hos BrewParts

Man må bare konstatere at November er årets tilbudsmåned med både Cyber Monday, Black friday og singles day

Er du vild med gode tilbud og kæmpe besparelser på alle de ting, du ønsker dig? I så fald er november formentlig din yndlingsmåned. Hvis ikke det endnu er tilfældet, skal du bare læse med herunder, for at finde ud af hvorfor vi mener, den bør være det. Slutningen af november er nemlig højsæson for tilbudsjægere og alle andre, der jagter de helt lave priser. Fredagen efter den amerikanske mærkedag Thanksgiving er det Black Friday, der er den måske største indkøbsdag overhovedet. Mandagen efter Black Friday kaldes Cyber Monday – en indkøbsdag, hvor der er særlig fokus på onlinehandel.

HVAD ER CYBER MONDAY?

Ved du du, at Cyber Monday er på vej til at blive lige så stor som Black Friday? Webhandel er blevet mere og mere populært. Det, at kunne foretage alle sine køb i sofaen med en kop kaffe og dermed undgå menneskemylder, stress og jag, er – naturligt nok, kan man sige – en ting, som de fleste kan lide. At du tilmed kan spare masser af kroner, ved at foretage dine indkøb på denne måde, gør det ikke mindre attraktivt. Det er derfor ikke helt uden grund, at det spås, at Cyber Monday bliver lige så stor en handelsdag som Black Friday.

Cyber Monday er nemlig webbutikkernes svar på Black Friday, hvor salget udelukkende foregår online. Tilbuddene er vilde og mange – ligesom de også er det til Black Friday – så det er bestemt ikke uden grund, at dagen er blevet så populær. Det er med andre ord en ægte tilbudsfestdag, og du kan fejre den med os på siden her!