Bush de Noël:
Dette er en sød øl med en behagelig smag af humle. For Bush de Noel bruger bryggeren faktisk en traditionel proces, der består i at placere humleblomster i karrene, hvor ølet hviler i fire til seks uger, hvorefter det har nået fuld modenhed, hvilket giver det en meget karakteristisk smag.
Du vil opleve en behagelig fyldig øl, med en afrundet lang eftersmag.
Man startede i 1991 med at brygge Bush de Noël, der er ikke tilsat krydderier, men blot brugt malt, humle, kandis og vand.
Dubuisson Brewery:
Brasserie Dubuisson, blev stiftet i 1769 af Joseph Leroy, et gammelt familie medlem på moderens til den nuværende ejer Hugues Dubuisson´s side.
på den nuværende beliggenhed, har 8 generationer af Dubuisson bryggere vidreført deres viden og faglige kunne, fra far til søn. Dermed er dette et af familieeget bryggeri, som i længst tid har været selvstændigt ejet og drevet. Faktisk kan ølbryggning for Dubuisson, føres endnu længere tilbage i tiden. Helt tilbage til før 1769, hvor Joseph Leroy og hans kollegaer, bryggede øl på Ghissegnies slot. Slottet ligger lige overfor bryggeriets nuværende lokation.
Siden 1990 er det blevet til flere spændende brygs fra Dubuison Brewery, her kan nævnes:
- Bush de Noel in 1991,
- Bush Triple in 1998,
- Cuvée des Trolls in 2000,
- Pêche Mel Bush in 2009,
- Surfine in 2014,
- Bush Prestige de Charmes in 2015
- Rasta Trolls in 2018
Se flere spændende juleøl her:
https://brewparts.dk/jule%C3%B8l