Bush de Charmes fra Brasserie Dubuisson

Alkohol: 10.5% 

Indehold: 75 cl

46 IBU

Overgæret øl, der naturligt fermenteres i flasken.

Bush de Charmes brygges med vand fra en brønd lige under bryggeriet samt tre bygmalte, to aromahumler, sukker og husgær.

Bush de Charmes er den seneste tilføjelse til den række gastronomiske øl, der tilbydes af Brasserie Dubuisson, der allerede inkluderer Bush de Nuits og Bush Prestige.

Hugues Dubuisson, i sin uendelige søgen efter ekstraordinære øl, stødte på ideen om at lade sin Bush Blonde modne i egetønder, der tidligere var brugt til at modne den velkendte Charmes Meursault burgunder. Bryggeriet købte 13 genbrugte 'foeders', der hver indeholdt 228 liter, for at begynde at producere Bush de Charmes.

I dette tilfælde ser vi på en Bush Blonde, der ikke har modnet i lagertanke ved en temperatur på 0 ° C - den sædvanlige procedure - i stedet bruger den fire måneder på at modnes i disse egetønder, der tidligere blev brugt til at opbevare Charmes Meursault hvid burgunder.

Denne ekstraordinære måde at arbejde på har resulteret i en ekstraordinær øl. Bush de Charmes har en vidunderlig kompleks karakter samt en rig smagspalet.

På aftappningsfasen tilsættes små mængder sukker og gær, hvorefter øllet overlades til fermentering i varme kamre ved en temperatur omkring 25 ° C. Takket være re-fermenteringen er ølen mættet med kuldioxid. Det vil også producere et naturligt overskyet slør og en skummende krave.

kr. 89,00
Produkt specifikationer
Land Belgien
Indhold 75 cl
Bryggeri Brasserie Dubuisson
Øl Type Blond