Beklager - dette produkt er udgået

Bryg kursus i Broager

Bryg kursus

Klik på denne tekst for at se datoer for kommende brygkurser

 

Ølbrygningskursus, tilpasset til din ølsmag.

Du vælger hvilken øl du kunne tænke dig at prøve og så hjælper vi med processen. I kan være en til tre personer pr. anlæg 25L.

I får ialt ca. 40 øl med hjem af 50 cl. flasker. Man bliver på kurset guidet igennem ølbrygningsprocessen lige fra udmæskning af malt, til hvordan kommer sit bryg på flaske.

Det kan være svært at samle alle kursister en gang mere efter et brygkursus, derfor får man på kursusdagen sit bryg med hjem samt flasker og udstyr til at flaske selv, så ledes man kan gøre brygget færdigt derhjemme.

Dette ølbrygnings kursus er perfekt som gave til manden der har alt, og som er nysgerrig på måden godt øl bliver til på.

Vi serverer altid nogle smagsprøver undervejs, da man kan blive meget tørstig af at brygge øl :-)

 

Firmaer, personaleforeninger, kvindeklubber, herregrupper er alle velkommende og brygkurserne bliver meget brugt som teambuilding.

Ved større arrangementer, så skriv gerne til os, for så skræddersyer kurset efter jeres ønsker, som eksempelvis kan være et foredrag med efterfølgende ølbrygning og mad, evt afsluttet med en ølsmagning.

Ølbrygnings kurset foregår i Broager som ligger tæt ved Sønderborg.

Find inspiration mellem vores mange ølkits 

Kontakt os på: 

Tel.: +45 42 80 60 35
Mail: info@brewparts.dk 

*
kr. 1.800,00
Kunder der har købt denne vare købte også

Gendarmen fra Brewparts

Indhold: 50cl

alkohol 6,3%

Smag vores forfriskende øl Gendarmen.

kr. 49,00

Tripel Karmeliet - 33 cl

Tripel Karmeliet - 33 cl Alkohol: 8.5 %

kr. 29,00

Brewster Beacon - Bryganlæg i rustfrit

Brewster Beacon

Brewster Beacon, det nye fyrtårn blandt bryganlæg til hjemmebryggere.
Lad den nye Brewster Beacon vise vejen til endnu bedre brygoplevelser og -resultater. Brewster Beacon vil lyse tilværelsen op og give tusindvis af gode stunder samt tusindvis af liter hjemmelavet craft beer.

Brewster Beacon, differentierer sig på mange punkter fra konkurrenterne og den tidligere Brewser NG. Vi har taget al vores erfaring og viden indenfor opbygning af bryganlæg og dette har bidraget til udviklingen af den hidtil bedste Brewster. I den nye Brewster Beacon har vi taget det bedste fra Brewster NG og spækket den nye version med geniale tiltag og forbedringer. 

Brewster Beacon er med helt ny elektronik til at styre din brygproces med. Anlægget sælges med nydesignet indsatssi med indbygget overløb, så kedlen ikke løber tør, kan hæves i flere step, og der kan uden problemer være 9 kg malt i. Brewster Beacon har en kraftig integreret pumpe, der køre på 230 V. pumpen suger direkte fra bunden, hvor der er et stort bundfilter, som dækker hele bunden af kedlen, så når brygkedlen skal tømmes, er der ingen spild.  
 
Brewster Beacon kan nu programmeres med 9 steps, og du kan gemme op til 10 programmer som du så kan vælge igen og igen (eller ændre som du har lyst til). Hvert step lader dig vælge en temperatur, og en tid. Når Brewsteren kommer til steppet, vil den sørge for at temperaturen fastholdes i det antal minutter du har valgt, og så går den videre til næste step. Temperaturstyringen går op til 100 grader, og urten vil bulderkoge, uanset hvor højt sukkerindholdet er. Det bliver ikke nemmere at brygge øl.

 

Brewster Beacon leveres med følgende:
-Brewster Beacon brygkedel i højglanspoleret rustfrit stål kan inde holde 40 liter til kanten.
-Integreret pumpe.
-Indsatssi der kan indeholde 9 kg malt
kr. 2.995,00 kr. 2.695,00

Bush de Noël - Juleøl 33CL

Bush de Noël

Produkt: Øl
Producent: Dubuisson Brewery
Øltype: Strong dark ale
Indhold: 33CL
Land: Belgie
Alkohol: 12,0 %

 

 

kr. 35,00

Rochefort 6

Rochefort 6

kr. 35,00

Orval

Orval

6,2% Alkohol

33cl Indhold

kr. 35,00

Gavekort til BrewParts.dk

Gavekort til BrewParts.dk