Biscuit Malt - EBC 50

Helt unique belgisk malt. Let ovntørret og let ristet ved 160 °C. EBC 50

Karakteristika:
Unik og meget speciel belgisk malt. Let tørret og derefter let puffede ved temperaturer op til 160°C. 

Egenskaber:
Biscuit producerer en meget udtalt "toasted" eftersmag i øllet. Tilfører en varm brød- og kikselignende aroma og smag. Biscuit får en let til medium varm brun farve frem i masken. Malten bruges til at forbedre den ristede smag og aroma, som karakteriserer ale og lagerøl ved at give svage noter af black- og chokolademalt. Ingen enzymer. Skal mæskes med malt, som har overskud af diastatisk kraft.

Andel af blanding:
Op til 15 %

Anvendelse:
Alle specialøl såvel som engelsk ale, brown ale og porter

Tilgængelighed: På lager    
kr. 0,02
Enhedspris: kr. 19,30 per 1 kg
Kunder der har købt denne vare købte også

Pale Ale Malt - EBC 7-9

Belgisk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,01

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5

Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Maris Otter AleMalt - EBC 5,5-8

Første klasses traditionel engelsk Maris Otter Ale malt EBC 5,5-8

kr. 0,03

Chocolat Malt - EBC 900

Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900

kr. 0,02

Munich Malt - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,02

Munich Light Malt - EBC 15

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 15

kr. 0,02

Light Crystal Malt - EBC 150

Engelsk Crystal malt. Giver en let sødme og karamelsmag til øllet, uden at blive intens. EBC 150

kr. 0,03

Crystal Malt - EBC 150

Karakteristisk belgisk aromatisk malt. Karmeliseret ad flere om- gange. For at give aroma og smag. EBC 150

kr. 0,02