Biscuit Malt - EBC 50

Helt unique belgisk malt. Let ovntørret og let ristet ved 160 °C. EBC 50

Karakteristika:
Unik og meget speciel belgisk malt. Let tørret og derefter let puffede ved temperaturer op til 160°C. 

Egenskaber:
Biscuit producerer en meget udtalt "toasted" eftersmag i øllet. Tilfører en varm brød- og kikselignende aroma og smag. Biscuit får en let til medium varm brun farve frem i masken. Malten bruges til at forbedre den ristede smag og aroma, som karakteriserer ale og lagerøl ved at give svage noter af black- og chokolademalt. Ingen enzymer. Skal mæskes med malt, som har overskud af diastatisk kraft.

Andel af blanding:
Op til 15 %

Anvendelse:
Alle specialøl såvel som engelsk ale, brown ale og porter

kr. 0,02
Enhedspris: kr. 19,30 per 1 kg
Kunder der har købt denne vare købte også

Pale Ale Malt - EBC 7-9 Fuglsang

Dansk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,01

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5 Fuglsang

Den lyseste af alle maltarter Dansk pilsner. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Munich Malt - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,02

Maris Otter AleMalt - EBC 5,5-8

Første klasses traditionel engelsk Maris Otter Ale malt EBC 5,5-8

kr. 0,03

Wheat Blanc Malt - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,02

Vienna Malt - EBC 5-7

Belgisk Vienna basis malt. Let ovntørret ved 85-90 °C. EBC 5-7

kr. 0,01

Cara Blond Malt - EBC 20

En lys karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 20

kr. 0,02

Red X Malt - EBC 30

Basis malt fra Best Malz, der giver en unik rød farve til øllet. EBC 30

kr. 0,02