Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Beauti school dropout - Fanø Bryghus

Øllen "Beauty School Dropout" er en french saison brygget med hibiscus og ingefær. 

 

Alk: 5,1 %

Indhold 50cl

IBU: 27

Frenchy var en karakter spillet af Didi Conn i den amerikanske musikalske romantiske komediefilm Grease fra 1978, som var baseret på musicalen fra 1971 med samme navn. Hun var medlem af "Pink Ladies" Rydell High School's sejeste pigerhold.

Frenchy var kendt for sit rubinrøde hår og sprudlende personlighed og viste altid nye studerende rundt i skolen eller var vært for en pyjamafest for de andre "Ladies". En tidlig fortaler for erhvervsuddannelse, Frenchy ville forlade Rydell High inden hun modtog sit eksamensbevis og tilmeldte skønhedsskole. Desværre, efter en mindre ulykke i farvetone, blev Frenchys tidligere røde hår lyst, lyserødt lyserødt, ville hun fravige, frustreret og næsten give op på sine drømme om at arbejde i skønhedsindustrien.

Fast i sin tro på, at uddannelse er nøglen til en lysere fremtid, ville Frenchy til sidst vende tilbage til Rydell High i Fedt 2 for at forfølge sit eksamensbevis med det mål at starte sin egen kosmetikvirksomhed.

Beauty School Dropout brygges til ære for Frenchy og alle de andre "franskmænd" derude, der ikke kan generes for at blive bremset op, holdes nede eller holdes tilbage fra at nå deres mål. Det er en fransk Saison brygget med hibiscus og ingefær.

kr. 69,00
kr. 59,00
Produkt specifikationer
Land Danmark
Indhold 50 cl
Bryggeri Fanø Bryghus
Øl Type Saison
Kunder der har købt denne vare købte også

Teku på stilk 42 cl Uden logo

Rastal Teku 3.0 Stemmed Craft Beer Glass.

Teku glasset er det mest populære craftbeer glas på markedet og over tid har der været flere revisioner af det oprindelilge Teku glas, som blev udviklet af Te = Teo (grundlægger og brygger fra Baladin) Ku = Kuaska (Lorenzo Dabove, men arbejder under navner Kuaska) som er en af de øverste øleksperter i Italien, har sammen udviklet TeKu glasset.

Glasset er et "universalt" glas og passer derfor godt med mange typer øl og specielt craftbeer.

Det originale Teku glas, i tredje udgave, hvor vippet i toppen er blevet skarpere, så glasset læner sig bedre på læben.

I begyndelsen af ​​2006 blev "TeKu" oprettet. Dets navn er som nævnt ovenfor et akronym af Teo og Kuaska. Glasset er fremstillet på "Rastal".

De første to versioner af glasset, var med en blødere udmunding i toppen, men er med stor success blevet skarpere her i 3 version.

Både ToØl, Del Borgo, Brewdog, Ugly Duck med flere bruger TeKu glasset, i en af de 3 versioner, med deres eget logo på. Her ved BrewParts kan du nu få glasset helt uden logo på, så øllet kommer til sin ret i TeKu ølglasset.

 

kr. 59,00

Samichlaus Classic 33 cl - Scloss Eggenberg

Samichlaus Classic 33 cl - Scloss Eggenberg

Indhold: 33 cl

alkohol 14 %

 

kr. 49,00

Aventinus Eisbock - Schneider Weisse

Adventinus Eisbock

33 cl

12 % alkohol

kr. 45,00

Gouden Carolus Imperial Dark - 75 cl - årgang 2016, 2017 og 2018

Gouden Carolus Imperial Dark - Indhold: 75 cl 11% alkohol

Vælg imellem årgangene: 2016, 2017 og 2018

kr. 105,00 kr. 85,00