Ale no 16

Ale no 16 Indhold 33cl Alkohol 5,7%

Når du siger Ale no. 16 – siger du også ”ølrevolution” – for det var med Refsvindinges Ale no. 16, at den danske bryggeri tradition for alvor blev vakt til live igen. Det betød mange forskellige øl, fra mange forskellige bryggerier – og en af klassikerne er denne øl – som har været kåret til verdens 3. Bedste øl tilbage i år 2000.

Det var med Ale no. 16, at danskerne for alvor fik øjnene op for, at øl kunne være andet end de masseproducerede øl, som den typiske danske pilsner. Det helt store hit, er at det er en dansk ale, der har en langt bedre smag, end mange af de engelske ales, som den ofte sammenlignes med.

Ale no. 16 giver dig en øl, der har et flot lysebrunt og lidt flygtigt skum, der hurtigt spreder en sød duft af malt og blomsterhumle ud, og smager du på en, vil du finde en sødlig smag af brændt malt, flere frugter og karamel. Det giver dig mulighed for at nyde den til et godt måltid mad med noget kød, eller som en øl, der kan nydes over en hel aften.

Vil du gerne have en dansk produceret øl, hvor du kan mærke kærligheden og håndværket til øllen, så skal du vælge Ale no. 16 – hvis ikke den bedste danske Ale, så en af de bedste – du finder den lige her.

kr. 15,00
kr. 9,00
Produkt specifikationer
Indhold 33 cl
Land Danmark
Bryggeri Refsvindinge
Øl Type Ale
Kunder der har købt denne vare købte også

Teku på stilk 42 cl Uden logo

Rastal Teku 3.0 Stemmed Craft Beer Glass.

Teku glasset er det mest populære craftbeer glas på markedet og over tid har der været flere revisioner af det oprindelilge Teku glas som blev udviklet af Te = Teo (brygger fra Baladin) Ku = Kuaska som er en af de øverste øleksperter i Italien, har sammen udviklet TeKu glasset.

Glasset er et "universalt" glas og passer derfor godt med mange typer øl og specielt craftbeer.

Det originale Teku glas, i tredje udgave, hvor vippet i toppen er blevet skarpere, så glasset læner sig bedre på læben.

I begyndelsen af ​​2006 blev "TeKu" oprettet. Dets navn er som nævnt ovenfor et akronym af Teo og Kuaska. Glasset er fremstillet på "Rastal".

De første to versioner af glasset, var med en blødere udmunding i toppen, men er med stor success blevet skarperes her i 3 version.

Både ToØl, Del Borgo, Brewdog, Ugly Duck med flere bruger TeKu glasset i en af de 3 versioner, med deres eget logo på. Her ved BrewParts kan du nu få glasset helt uden logo på.

 

kr. 49,00

Hancock Sportcola

Hancock Sportscola
En ekstremt læskende sportssodavand, som er kombinationen mellem sportsvand og cola tilsat en hemmelig ingrediens fra Hancock bryggeriet. Har du ikke smagt denne kult-drik, så er du gået glip af en frisk oplevelse. Bør nydes til grillmad, før, under og efter sport, samt til børnefødselsdagen.

 

kr. 10,00

Tripel Karmeliet - 33 cl

Tripel Karmeliet - 33 cl Alkohol: 8.5 %

kr. 29,00

Rochefort 10

Rochefort 10

kr. 49,00

Citra 12-14 % AA

USA 12.8% alpha T90

Vakuumpose med 100 gram.

 

kr. 59,00

Simcoe 12-15 % AA

USA 12-15 % alpha T90

Vakuumpose med 100 gram.

kr. 59,00