Fullers Past Masters 1926 Oatmeal Porter

Past Masters 1926 oatmeal porter 7.8 %
Siden 1845 har hver brygmester på Fullers håndskrevet opskrifter i bog. Past Masters serien er et indblik i deres unikke brygningshistorie, ved hjælp af deres dyrebare arkiv af viden, til at genoplive forsvundne bryg til nutidens kendere.

Vores Oatmeal Porter, den syvende i serien, er brygget fra en opskrift, der går tilbage til 1926. Denne opskrift blev valgt specifikt til at fejre 90 års fødselsdag af Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II. Den blev brygget på tidspunktet for hendes fødsel i 1926 og blev valgt af vores bryggerier og Gerry O'Brien, leder af vores verdensberømte London pub, The Churchill Arms.
Som en flaskegæret øl indeholder denne gærrester, der gør det muligt at udvikle sig indtil det øjeblik flasken er åbnet. Denne øl skal opbevares oprejst i et mørkt rum og hældes forsigtigt, når den serveres.
Dette er en britisk porter brygget som ikke er til at tage fejl af. Dens ristet chokolade bund kombineret med to typer af havre giver en lækker tyk og mørk væske.
 

Tilgængelighed: På lager    
kr. 59,00
Produkt specifikationer
Land England
Kunder der har købt denne vare købte også

Sam Smith Imperial Stout

Sam Smith Imperial Stout

kr. 35,00

Schneider Vintage (Tap 6)

Schneider Vintage (Tap 6)

kr. 55,00

Sam Smith Organic Chocolate Stout

Samuel Smith Organic Chocolate Stout 5,0 %

kr. 45,00

Jopen Doubting Thomas

Jopen Doubting Thomas 10,0 %
Jopen Doubting Thomas (aka Ongelovige Thomas) er Jopens fortolkning af en quadrupel. Udtrykket Imperial er tilføjet for at forklare den store dosis af amerikansk humle, der tilsættes. Basen er en maltet fyldig tung øl i stil med de traditionelle Trappist ales. De amerikanske humle leverer en øl med en stærk frugtagtig smag og en fast bitterhed i afslutningen. 

Denne øl er opkaldt efter apostlen Thomas, der ikke ville tro, at Jesus var opstået fra de døde. Efter Jesu opstandelse ville Thomas ikke anerkende sin herre og ønskede at se hullerne i hans hænder for at være sikker på, det var hans (at se er at tro). I dette tilfælde gælder "at smage er at tro".

kr. 35,00

Export Porter 1750 - Kees

Kees - Kees Double Ipa

 10,5% Alkohol

 

 

kr. 59,00

Rebirth - Fullers

Rebirth fra Fullers friend på 6 %

kr. 39,00