Fullers Past Masters 1910 Double Stout

Fullers Past Masters 1910 Double Stout

Fuller’s Past Masters 1910 Double Stout 7,4 %
Siden 1845 har hver af Fuller’s bryggere håndskrevet deres bryg i en bog. The Past Masters-serien er et indblik i Fuller’s unikke bryggeri historie og ved hjælp af dette dyrebare arkiv af viden forsøges det at genoplive forsvundne bryg til nutidens kendere.

Denne Double Stout, den sjette i rækken af Past Masters bryg, er brygget på en opskrift fra 1910 - en tid, hvor denne stærke mørke ale var meget populær. Dette er en flaskelagret øl, som indeholder sedimenter, der giver smag og udvikler sig indtil det øjeblik, hvor flasken åbnes. Denne øl skal derfor opbevares oprejst i et mørkt rum og skænkes forsigtigt. Denne opskrift er kendetegnet ved bløde toner af chokolade og kaffe samt en smag af mørke skovbær sideløbende med bitterheden fra humlen. De anvendte humler er Fuggles og Goldings.

 

Tilgængelighed: På lager - 2-3 dage    
kr. 59,00
Produkt specifikationer
Land England
Bryggeri Fullers
Øl Type Ale
Land England
Kunder der har købt denne vare købte også

Fullers Past Masters 1926 Oatmeal Porter

Past Masters 1926 oatmeal porter 7.8 %
Siden 1845 har hver brygmester på Fullers håndskrevet opskrifter i bog. Past Masters serien er et indblik i deres unikke brygningshistorie, ved hjælp af deres dyrebare arkiv af viden, til at genoplive forsvundne bryg til nutidens kendere.

kr. 59,00

Beer Here Mørke

Beer Here Mørke

kr. 55,00

Beer Here Sugar Daddy

Beer Here Sugar Daddy

kr. 39,00

Fullers ESB

Fullers ESB

kr. 45,00

Fullers 1845 Ale

Fullers 1845 Ale

kr. 45,00

Harviestoun Ola Dubh 18

Ola Dubh 18

Alkohol 8%

Lageret i udvalgte egetræsfade, der tidligere brugt til at modne Highland Parks fantastiske 18-årig Single Malt Scotch Whisky.

Den oprindelige duft af whisky viger for mere sarte aromaer såsom chokolade, kaffegrums og antydninger af skovbær. Smagen er en meget appetitlig blanding af sød malt, vanilje, egetræ og tobak med undertoner af rosiner og andre mørke tørrede frugter.

kr. 69,00

Sam Smith Organic Chocolate Stout

Samuel Smith Organic Chocolate Stout 5,0 %

kr. 45,00

Harviestoun Old Engine Oil

Old Engine Oil 6%
Et usædvanligt navn til en usædvanlig porter. Old Engine Oil er et bemærkelsesværdigt cremet bryg med en smuk fløjlsagtig fornemmelse i munden. Nyd smag af kaffe, karamel, mørk chokolade og humle. Du kan opleve en mild smag af kirsebær i den resterende sødme, pænt ledsaget af den ristede smag, der føre dig hele vejen til målstregen. Særdeles velegnet til at nydes efter middagen.

 

kr. 35,00