Fullers 170th Anniversary Ale

Fullers 170th Anniversary Ale

Fuller’s 170th Anniversary Beer 7,0 %
Denne jubilæumsøl er et engangsbryg. Den er flaskegæret og vil fortsætte med at udvikle sig i de kommende år. Den er brygget ved hjælp af en traditionel teknik. Når denne øl skal nydes, skal den serveres køligt. Hæld den forsigtigt op, da der vil være et naturligt bundfald i flasken. Den har en frugtagtig smag med noter af appelsin afbalanceret med ale malt, som giver en fyldig smag.

Tilgængelighed: På lager    
kr. 85,00
Produkt specifikationer
Land England
Bryggeri Fullers
Øl Type Ale
Land England
Kunder der har købt denne vare købte også

Jopen Doubting Thomas

Jopen Doubting Thomas 10,0 %
Jopen Doubting Thomas (aka Ongelovige Thomas) er Jopens fortolkning af en quadrupel. Udtrykket Imperial er tilføjet for at forklare den store dosis af amerikansk humle, der tilsættes. Basen er en maltet fyldig tung øl i stil med de traditionelle Trappist ales. De amerikanske humle leverer en øl med en stærk frugtagtig smag og en fast bitterhed i afslutningen. 

Denne øl er opkaldt efter apostlen Thomas, der ikke ville tro, at Jesus var opstået fra de døde. Efter Jesu opstandelse ville Thomas ikke anerkende sin herre og ønskede at se hullerne i hans hænder for at være sikker på, det var hans (at se er at tro). I dette tilfælde gælder "at smage er at tro".

kr. 35,00

Rogue Shakespeare Oatmeal Stout 355ml

Rogue Shakespeare Oatmeal Stout 355ml
kr. 39,00

Fullers Vintage 2014

Fullers Vintage 2014

kr. 99,00

St. Austell Proper Job

St. Austell Proper Job

kr. 49,00

Theakston Old Peculier

Theakston Old Peculier

kr. 45,00