Fritz-kola

Fritz-kola
En af de mest opkvikkende colaer i verden (25 mg koffein / 100 ml). Den har reelle kola nødder og naturlig koffein - en umiskendelig væk-mig-drik med en fantastisk smag. 100 % vegansk.


Tilgængelighed: På lager - 2-3 dage    
kr. 19,00
Kunder der har købt denne vare købte også

Hancock Sportcola

Hancock Sportscola
En ekstremt læskende sportssodavand, som er kombinationen mellem sportsvand og cola tilsat en hemmelig ingrediens fra Hancock bryggeriet. Har du ikke smagt denne kult-drik, så er du gået glip af en frisk oplevelse. Bør nydes til grillmad, før, under og efter sport, samt til børnefødselsdagen.

 

kr. 10,00

Long Neck 0,5 ltr flaske

Klassisk 0,5 liters langhalset flaske i brunt glas. Flaskerne er fremstillet i Tjekkiet Vægt 380 g

kr. 6,00

Fritz-limo Orangeade

Fritz-limo Orangeade
En frugtagtig orangeade: 10,5 % appelsinsaft, beriget med 1,5 % mandarinjuice og 5,0 % citronsaft. Smagen er fantastisk, indholdet af frugt er højt, der er ingen kunstige farvestoffer og kun naturlige aromaer. 100 % vegansk.


kr. 19,00

Fritz-kola Sugarfree

Fritz-kola Sugarfree
Den slanke søster! Denne Fritz-kola vil også holde dig vågen – den er sukkerfri, men med en fuld dosis af koffein. Det har en fantastisk smag og få kalorier. 100% vegansk.

kr. 19,00

Fritz-kola Kola-Coffee

Fritz-kola Kola-Coffee
Fritz-kola med smag af kaffe og karamel og et strejf af vanilje.

kr. 19,00

Fritz-limo Apple, Cherry, Elderberry

Fritz-limo Melon
En uovertruffen lækker smag: Der er intet andet på hylden helt ligesom den lysegrønne melon drink fra Fritz. Du vil elske den med sit 5 % indhold af frugtsaft og sin naturlige smag af honningmelon. Den har en fantastisk lethed, en naturlig smag, et højt indhold af frugt og ingen kunstige smagsstoffer. 100% vegansk.


kr. 19,00

Fritz-kola Mischmasch Kola-Orange

Mischmasch Kola-Orange Lemonade
Kola og orange drik med 4,5 % appelsinjuice, 3,0 % citronsaft og 0,5 % mandarinjuice. Virkelig lækker med en fantastisk smag og et højt indhold af frugt. 100 % vegansk og indeholder naturligt koffein.

kr. 19,00