Brewdog Hop Fiction

Brewdog Hop Fiction

Brewdog Hop Fiction Pale Ale 5,2 %
Hop Fiction er en eksplosiv tropisk Pale Ale i amerikansk stil. De humle-støvede ærmer er blevet rullet op og nogle avancerede bryggeteknikker er fundet frem til dette seneste sæsonbryg.

Uden yderligere tilføjelser i kedlen fremtræder Hop Fiction med en utrolig aroma og smag med sin kombination af tidlige og sene humle. Smagen er blød og afrundet med noter af citrus. 

kr. 29,00
Produkt specifikationer
Land Skotland
Bryggeri Brewdog
Øl Type Ale
Øl Type Pale Ale
Øl Type Pale Ale
Land Skotland
Kunder der har købt denne vare købte også

Brewdog Hardcore IPA

Brewdog Hardcore IPA 9,2 %
Denne lille flaske har en højtravende historie at fortælle: 2.204 Maris Otter maltkorn gav alt, hvad de havde at tilbyde verden for at give robust delikat karamelmalt til denne øl. 6 Cones humle villigt ofrede sig i den brændende gryde for at sikre, at din mund higer efter mere. 9,900,000,000 gærceller gærede febrilsk deres små hjerter ud for som sukker at blive forvandlet til alkohol i de mørke dybder af vores gæringstanke. Ren magi!
 
Denne eksplicitte Ale har flere humle og mere bitterhed end enhver anden øl, der brygges i Storbritannien. Dette er en ekstrem øl; en rutsjebane for freaks, sigøjnere og internationale superstjerner.
 
kr. 39,00

Brewdog Jack Hammer

Brewdog Jack Hammer

kr. 39,00

Brewdog Bourbon Baby

Brewdog Bourbon Baby

kr. 59,00

Brewdog Elvis Juice

Brewdog Elvis Juice 6,5%
En amerikansk IPA med en bitter kant, der vil skubbe din citrus tolerance til kanten og tilbage igen; Elvis Juice er fyldt med syrlig grapefrugt skræl.
Denne IPA har en karamel malt base, der støtter op om en fuldstændig frontal citrus ’overload’ - grapefrugt skræl oven på intense aroma humler.
Bølger af fyr, appelsin og grapefrugt afslutter denne citrus-gennemtrængende IPA.
 
kr. 39,00

Beer Here Mørke

Beer Here Mørke

kr. 55,00