Beklager - dette produkt er udgået

Brewdog Bourbon Baby

Brewdog Bourbon Baby

Brewdog Bourbon Baby 5,9 %
Bourbon Baby er en Scotch ale-baby, som er lagret i bourbon tønder. Scotch ale basen er let og med lav ABV og bibringer en smag af kiks og blomsterhonning. Tøndelagringen tilfører et twist af dæmonisk, mørk vanilje. Brun farin, antydninger af røg, krydret frugt, chokolade og rosiner er blot nogle af de mange nuancer, der kommer frem i denne øl.

Målet var at afprøve tøndelagring på en øl med lavere ABV og Brewdog følte, at maltet skotsk ale var den perfekte base. Kroppen er stadig lys, men øllet har en kompleksitet helt ulig noget, du normalt ville forvente i en skotsk ale.

Bourbon Baby er et lille parti, som er tilgængeligt i begrænsede mængder. Den kan lagre yderligere i flasken men smager bedst frisk.

Tilgængelighed: På lager    
kr. 59,00
Produkt specifikationer
Land Skotland
Bryggeri Brewdog
Øl Type Ale
Land Skotland
Kunder der har købt denne vare købte også

Brewdog Elvis Juice

Brewdog Elvis Juice 6,5%
En amerikansk IPA med en bitter kant, der vil skubbe din citrus tolerance til kanten og tilbage igen; Elvis Juice er fyldt med syrlig grapefrugt skræl.
Denne IPA har en karamel malt base, der støtter op om en fuldstændig frontal citrus ’overload’ - grapefrugt skræl oven på intense aroma humler.
Bølger af fyr, appelsin og grapefrugt afslutter denne citrus-gennemtrængende IPA.
 
kr. 39,00

Brewdog Punk IPA

Brewdog Punk IPA 330 ml.

kr. 29,00

Porter - Black isle brewing co

Skotsk øl fra black isle brewing co på 4,6%

kr. 39,00

Native son - brewdog

Native son 8,5%

 

kr. 39,00

Innis & Gunn Original

Innis & Gunn Original

kr. 29,00

Foxes Rock Pale Ale

Pale Ale 4,5 %
Denne pale ale indeholder Chinook humle, der giver en krydret fyrtræs aroma og har en smag med antydning af grapefrugt. Den har en attraktiv lysgylden til ravfarvet farve.

 

kr. 45,00

Oude Geuze Boon

Oude Geuze Boon 6,5 % 

Oude Geuze Boon er et af de fineste eksempler på den traditionelle 100% spontant gærede Lambic stil. For at moderere surheden brygger Boon Brewery i Lambic kun i de 7 koldeste måneder, fra begyndelsen af oktober til april, i henhold til det traditionelle “ turbid mash “ system. Denne Lambic øl er ældet i 1, 2 eller 3 år i egetræsfade. Blandingen, en mild 18 måneder gammel Lambic (usødet, ufiltreret, upasteuriseret) er kan opbevares i op til 20 år. Brygget i Lembeek, landsbyen, der gav Lambic sit navn.
World Beer Championships: Guld i 2008, sølv i 2010 og guld i 2012.
kr. 45,00

Jopen Doubting Thomas

Jopen Doubting Thomas 10,0 %
Jopen Doubting Thomas (aka Ongelovige Thomas) er Jopens fortolkning af en quadrupel. Udtrykket Imperial er tilføjet for at forklare den store dosis af amerikansk humle, der tilsættes. Basen er en maltet fyldig tung øl i stil med de traditionelle Trappist ales. De amerikanske humle leverer en øl med en stærk frugtagtig smag og en fast bitterhed i afslutningen. 

Denne øl er opkaldt efter apostlen Thomas, der ikke ville tro, at Jesus var opstået fra de døde. Efter Jesu opstandelse ville Thomas ikke anerkende sin herre og ønskede at se hullerne i hans hænder for at være sikker på, det var hans (at se er at tro). I dette tilfælde gælder "at smage er at tro".

kr. 35,00