Beer Here Sugar Daddy

Beer Here Sugar Daddy

Sugar Daddy – Belgisk Sweet Stout 9,2 %
Dette er et samarbejdsbryg mellem danske Beer Here og svenske Dugges Bryggeri. En kraftig Stout modelleret efter de engelske sweet stouts og gæret med en frugtig ale-gær. I glasset fremstår den kulsort med cappucinofarvet skum og med en karakteristisk næse domineret af kaffe, mørke bær og en snert af røg. Fyldig smag og blød maltfedme med rosin, figen, chokolade og varmende alkohol balanceret af ristet bitterhed.

 

kr. 39,00
Produkt specifikationer
Land Danmark
Bryggeri Beer Here
Øl Type Ale
Øl Type Røg
Land Danmark
Kunder der har købt denne vare købte også

Fullers Past Masters 1910 Double Stout

Fullers Past Masters 1910 Double Stout

kr. 59,00

Kååd - Amager bryghus

IPA fra Amager bryghus på 6,0 % Orangegylden, let frugt- og maltsødme, men domineret af meget friske humlenoter. 98/100, Ratebeer Tilgængelig: forår

kr. 49,00

Rogue Dead Guy Ale 355ml

Rogue Dead Guy Ale 355ml

kr. 35,00

Midtfyns Black Liquorice Stout

Midtfyns Black Liquorice Stout

kr. 55,00

Midtfyns Russian Imperial Stout

Midtfyns Russian Imperial Stout

kr. 69,00

By Kasteel Barista Chocolate Quad 33 cl.

Barista Chocolate Quad indeholder 11% alkohol og nydes ved ca 12 ° C

kr. 35,00

Del Borgo Maledetta

Birra Del Borgo Maledetta 6,2 %
Dedikeret tilblivelsen af den seneste Toscano cigar og til Maledetto Toscano (forbandet toscanske) Cigar Club, blander denne øl den belgiske og britiske bryggeri kultur. Farven er rav og duften er dyb og intens af citrus og blomster. Blandingen af humle og gær giver øllet en unik karakter. Først smages honning, så toffee og citrus og til sidst fusioneres i en lækker bitter og krydret smag. Pokkers god, pokkers charmerende!
 

kr. 39,00

Midtfyns Imperial Stout

Midtfyns Imperial Stout 9,5 %
Imperial Stout er en mørk og fyldig øl med flot mørkt cremefarvet skum. Den er brygget på flere ristede malttyper og er lagret med egetræ, hvilket bidrager til dens kraftige krop. En Imperial Stout med en kraftig og intens stigende eftersmag af eg, kaffe, bitter chokolade og vanilje. Kan serveres til stærk ost, vildt eller chokoladedesserter. En øl der kan nydes i et cognacglas foran den knitrende pejs. Serveringstemperatur 10-14 grader.

Vandt Guld ved European Beer Star 2015.

Årets Ølnyhed 2007 (blandt 556 øl).

kr. 59,00