Beer Here Mørke

Beer Here Mørke

Beer Here Mørke 7,5 %
Ideen bag Mørke er at brygge en øl med de samme egenskaber som det udsøgte krydrede mørke Pumpernickel rugbrød. Basen er maltet Maris Otter og en række ristede malte giver øllet en kompleks maltprofil krydret med knust fennikelfrø. Den er let humlet og giver maltene en stor legeplads. Den er kulsort og har et flot cappucino-farvet skum. Mørke har stærke noter af kaffe og lakrids og smagen er en blanding af sukker, rugbrød og kakao. Eftersmagen er sød af ristet korn.
 

Med store smagsoplevelser i glasset vil det være nødvendig med en stor smagsoplevelse på tallerkenen. Prøv denne øl med en skinkesandwich med meget BBQ sauce, det kombinerer det røgede og ristede smagsoplevelser. Vil også gå meget godt med gammel Stilton ost med sukkersøde nødder.


 

kr. 55,00
Produkt specifikationer
Land Danmark
Bryggeri Beer Here
Land Danmark
Kunder der har købt denne vare købte også

Theakston Old Peculier

Theakston Old Peculier

kr. 45,00

Ægir Tors Hammer 33 cl

Ægir Tors Hammer 33 cl

Alk: 13,2%

IBU: 396

kr. 45,00

Ægir Nat Lynschborg Porter

Ægir Nat Lynschborg Porter

kr. 59,00

Gouden Carolus Indulgence

Gouden Carolus Indulgence Alkohol: 11.7 % Indhold: 75 cl

kr. 149,00

Gueuze Tilquin 37.5cl

Gueuze Tilquin 37.5cl

kr. 79,00

Harviestoun Ola Dubh 21

Ola Dubh 21

Alkohol 8%

Lageret i udvalgte egetræsfade, der tidligere brugt til at modne Highland Parks fantastiske 18-årig Single Malt Scotch Whisky.

Den oprindelige duft af whisky viger for mere sarte aromaer såsom chokolade, kaffegrums og antydninger af skovbær. Smagen er en meget appetitlig blanding af sød malt, vanilje, egetræ og tobak med undertoner af rosiner og andre mørke tørrede frugter.

kr. 79,00

La Chouffe 75cl

Fra Brasserie d'Achouffe

Type: Belgian Blond

Indhold: 75cl

Alkohol: 8%

 

kr. 89,00