Beer Here Dark Hops

Beer Here Dark Hops

Beer Here Dark Hops 8,5 %
Dark Hops er en stout humlet som en India Pale ale med tydelig bitterhed og en tør finish. Den er brygget på Maris Otter Malt, røgmalt, britiske specialmalte og rørsukker. I både smag og aroma bærer den præg af humlen Zeus (nogen gange kaldet Columbus eller Tomahawk), der er brugt i kedlen sammen med tjekkisk Saaz humle og alene som tørhumle. Den er lækker at drikke nu, mens humlen er frisk, men da den er eftergæret på flasken, har den bestemt også lagringspotentiale. Brygget af byg-, rug- og røgmalt, humle, gær, rørsukker og vand.  

 

kr. 59,00
Produkt specifikationer
Land Danmark
Bryggeri Beer Here
Øl Type Ale
Øl Type Pale Ale
Øl Type Røg
Øl Type Pale Ale
Land Danmark
Kunder der har købt denne vare købte også

Jopen Don't tRye This at Home

Da Natholdet i deres julekalender, med Anders Breinholt, Søren Rasted og Carsten Berthelsen, har smagt på denne øl, har vi sat den på tilbud, så længe lager haves.

Jopen Don’t tRYE this @home 12,0 %
Denne øl er blevet til i samarbejde mellem Jopen og Lervig Brewery. Den er brygget til ære for en kornsort, som begge bryggerier elsker i brygning af deres øl: Rug. Resultatet er en Rye Wine brygget i Barley Wine-stil. Øllet er fyldigt, sødt og stærkt og med tydelig smag af rug, idet den indeholder 70% rug malt.

 

kr. 39,00 kr. 35,00

Beer Here Mørke

Beer Here Mørke

kr. 55,00