Øllets dag 1. September 2018

Hvert år fejrer Danske Ølentusiaster "øllets dag" den første lørdag i september. Ved BrewParts vil vi støtte denne dag med masser af øl og generelt masser af smagsindtryk.
 
Arrangementet starter kl 12:00 og slutter kl. 21:00 og det er naturligvis Lørdag den 1 September 2018, som traditionen tro er første lørdag i September.
 
Øl går godt i spænd med mange ting og der vil derfor være mulighed for også at smage på kage, champagne fra champagne shoppen, fadøl, gin fra Sønderborg Distillery, varme ringriderpølser på grillen, øl for damerne, specialøl fra BrewParts butikken mm.
 
Det hele vil blive præsenteret i små boder rundt i gårdspladsen og i frugthaven vil der være Beer Garden tema, hvor man kan medbringe sit eget tæppe, og sidde og nyde de smagsindtryk man har fundet i boderne. Ud på eftermiddagen vil der også være musik i haven.
Beer Garden BrewParts


Tilmeld dig en af de to ølsmagninger

 

I løbet af dagen vil der være 2 ølsmagninger, en som vi vil holde kl 13:00 og en kl 19:00

De vil henholdsvis blive holdt i butikken og i et stort 12m telt i gårdspladsen.
Man kan købe biletter til ølsmagningen her på forhånd og det fungerer ved først til mølle da der er begrænsede pladser:
 


Ølsmagning

Special-øl-Stafet

 

Dagens sjove tilløbsstykke forventer vi bliver Sønderjyllands mesterskab i specialøl´s ølstafet som løber af kl 16:00, her vil man blive præcenteret for gode øl og lidt lækkert at spise til, og det gør ikke noget hvis man er hurtig til at løbe, eller god til at nyde en øl hurtigt?

Man melder sig her til i hold af 4 personer og man angiver ved tilmelding sit holdnavn, således vores tovholder på stafetten, kan opråbe holdene når de skal indfinde sig på banen.
For at man er sikker på at være med, kan man tilmelde sig et hold allerede nu, da vi har et begrænset antal pladser:
 
 


For de mindste vil der være en lille hoppeborg, slush ice og popcorn som man kan købe.

Ølstafet for grupper af 4 personer

Prisen er 100 kr pr person for at deltage i ølstafetten og dermed 400 kr for hele gruppen.

Gruppen vil blive hevet igennem en række sjove og skøre øl decipliner, hvor den gode gamle skik med at løbe 10 gange rundt om en pæl naturligvis også vil indgå.

Glæd dig til en andeledes ølstafet, hvor smagen er i højsædet og målet er at finde Sønderjyllands mestrene i specialøl´s ølstafet.

kr. 100,00